(Poistunut julkaisusta)

Uistinsuunnittelija
Rapala VMC Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Haemme nyt uistimien mallinnukseen ja kehittämiseen, vakituiseen työsuhteeseen

UISTINSUUNNITTELIJAA

Monipuoliset työtehtäväsi sisältävät erityyppisten uistimien ja jigien sekä niiden osien 3D-mallinnusta ja suunnittelua NX 3D-suunnitteluohjelmistolla.Toimit tiiviissä yhteistyössä kansainvälisen suunnittelutiimimme kanssa. Olet valmis matkustamaan  ja omaat kansainvälistä kokemusta ja kiinnostusta. Toimintatavoiltasi olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja päämäärätietoinen. Sinulla on innovatiivista otetta ja silmää, mutta pystyt myös tarkkaan ja täsmälliseen työskentelyyn. Olet yhteistyökykyinen ja -hakuinen ja osaat arvostaa ympärilläsi olevaa osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää CAD-suunnitteluohjelmistojen hallintaa. Tuotteidemme erityisluonteisuuden vuoksi edellytämme myös hyvää ”uistinmaailman” tuntemusta ja kalastuskokemusta. Kansainvälinen toimenkuva edellyttää hyvää englanninkielentaitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haasteellisia työtehtäviä sekä viihtyisän ja innostavan työympäristön kansainvälisessä organisaatiossa. Tehtävässä voi aloittaa joulukuussa tai sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Vääksyssä.

Voisiko tämä olla sinun tilaisuutesi? Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveen kera osoitteeseen jari.kokkonen@rapala.fi viimeistään 5.10.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehitysjohtaja Jari Kokkonen 19.–21.9. ja 1.–3.10.2018, puh: 040 739 1765