Uimavalvoja Tahko Spa Hotel
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2021

Tahko Spa Hotel on Tahkon sydämessä sijaitseva elämyskeskus, joka tarjoaa asiakkailleen korkeatasoisten huoneiden lisäksi monipuolisia liikunta- ja elämyspalveluita.

Nyt etsimmekin Tahko Spa Hotellille uutta UIMAVALVOJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

*** 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään myös ammatillista osaamistasi. Kyseessä on määräaikainen sijaisuus pääsiäiseen 2022 saakka ja työtunteja on tarjolla noin 60h/3vko. Työt alkavat sopimuksen mukaan syyskuun aikana.

*** 

Mitä toivomme sinulta?

Toivoisimme, että sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Näiden lisäksi odotamme sinulta seuraavia asioita:

  • Tehtävään soveltua ammattitutkinto
  • SUH:n uimaopettajan perus- tai jatkokurssi
  • Uinninvalvojan peruskurssi
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Tarvittaessa voimme myös avustaa sinua vaadittavien kurssien suorittamisessa. Hakijan eduksi katsomme hygienia- ja anniskelupassin.

*** 

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimämme henkilö. Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 30.10.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työsuhde solmitaan työtekijän ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välille. Määräaikaisuuden päätyttyä sinulla on kuitenkin mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksemme palvelukseen.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Heidi Nokelainen
HR-konsultti
heidi.nokelainen@eezy.fi
puh. 050 911 6443

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot