(Poistunut julkaisusta)

Uimavalvoja Levi Hotel Spahan
Levin Matkailukeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Oletko joskus haaveillut, että voisipa kesät ja talvet olla lämmintä, kulkea lyhyissä shortseissa ja t-paidassa... vai oliko se sittenkin minun unelmani? No joka tapauksessa nyt se on mahdollista jopa Levillä. Tule nuorekkaaseen ja rentoon joukkoomme allasvalvojaksi, niin saat pitää työasuna keltaista t-paitaa ja punaisia shortseja. Hiki virtaa työpäivän aikana, mutta ei anneta lämpimien allasalueiden haitata, onneksi uinninvalvontatoimisto on kuitenkin ilmastoitu.

Etsimme asiakkaallemme Levi Hotel Spahan UIMAVALVOJIA. Työssäsi vastaaat pääosin allasvalvonnasta, mutta työnkuvaan kuuluu myös uimaopetusta sekä Ailu leikkimaailman ja keilahallin työtehtäviä.

Edyllytämme Sinulta uimavalvojan tutkintoa ja toivomme että kaikki muut hyvät asiakaspalvelu- ja tiimitaidot sinulla ovat jo hallussa.

Lisäksi toivomme sinulla olevan uimaopettajan tutkinto, EA-kortit 1 ja 2, olet suomenkielentaitoinen ja osaat kommunikoida tarvittaessa myös englanniksi.

Työt alkavat 1.10.2019 ja kestävät aina sesongin loppuun 30.4.2020 asti. Mahdollisuus työllistyä myös sesongin jälkeen. Kylpylä on avoinna joka päivä ja työajat sijoittuvat klo 9:00-21:00 välille.

Asuntoasioissa myös autamme, kauttamme tarjolla kimppa-asumista Levin keskustan läheisyydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Teemme valintoja jo hakuaikana, mutta lähetäthän hakemuksesi viimeistään 15.09.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta.