(Poistunut julkaisusta)

Uimahallisiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Hei Sinä siivousalan rautainen ammattilainen! Nyt silmät tarkkana, sillä meillä olisi tarjolla mielenkiintoinen pesti haastavassa työympäristössä!

 

Haemme siivoustiimiimme aamu- ja iltavuoroihin reippaita

 

SIIVOOJIA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Tornioon. Tässä työssä pääset ammattimaisella otteella huolehtimaan uimahallitilojen puhtaudesta ja viihtyisyydestä, sekä tietenkin myös positiivisesta asiakaskokemuksesta. Haemme työntekijää aamu- sekä iltavuoroon, joten ilmoitathan hakemuksessasi, kumpi vuoro sinua kiinnostaa! Työtä tehdään kummassakin vuorossa maanantaista perjantaihin. Aamuisin työtä tehdään klo 6:00-10:00, jolloin viikossa työtunteja kertyy 20 tuntia. Iltaisin työtä tehdään klo 18:00-21:00, jolloin viikkotyötuntisi yltävät 15 tuntiin. Mikäli sinulla intoa ja halua riittää, on sinulla mahdollisuus myös lisätunteihin. 

 

Toivomme hakijalta aikaisempaa työkokemusta tai alan koulutusta. Mikäli alan koulutusta sinulta ei vielä löydy, on sinulla mahdollisuus kouluttautua työn ohessa. Myös ammattimainen työote, reipas mieli ja asiakaspalveluhenkinen asenne ovat valttikorttejasi tässä tehtävässä! 

 

Me puolestaan tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kiertotalouden pariin - tekemään merkityksellistä työtä. Perehdytämme sinut työhön ja tuemme sinua arjen keskellä. Tämän lisäksi meillä on kattava työterveyshuolto, kuntosalietuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteliedut. 

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!