(Poistunut julkaisusta)

Uimahallien siivoojia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Oletko kiinnostunut siivoustehtävistä? Pidätkö fyysisestä työstä? Olisitko sinä etsimämme kiireapu siivoustehtäviin? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt SIIVOOJIA uimahallien siivoukseen Oulun alueelle.

Asiakkaamme toimivat kiinteistöpalvelualalla. Heillä on tarjolla uimahallien siivoustehtäviä Oulussa sekä Haukiputaalla. Tuntimäärät vaihtelevat tilanteen ja toiveidesi mukaan, ja joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Työt alkavat keikkaluontoisina, mutta myös pidemmät sijaisuudet sekä työllistyminen asiakasyritykseemme ovat mahdollisia mikäli se omaan tilanteeseesi sopii. Työvuoroja on tarjolla sekä arkisin että viikonloppuisin aamu- ja iltavuoroissa. Personalhusetin työntekijänä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan!

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Tehtävässä edellytämme aiempaa työkokemusta siivoustehtävistä ja sopivasta koulutuksesta on sinulle etua. Asiakaspalvelutilanteissa sekä kirjallisten työohjeiden vuoksi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Työ on fyysisesti raskasta, joten hyvästä peruskunnosta on hyötyä. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua puhdistuspalvelualaan ja kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Täytä hakemuksesi viimeistään 26.8.2018. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi

Etsimme asiakkaillemme useita osaajia siivoustehtäviin. Tutustu kaikkiin työmahdollisuuksiin täällä: http://bit.ly/siivoustyöhönouluun