(Poistunut julkaisusta)

Työympäristöjuristi
Teollisuusliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Teollisuusliitto hakee juristia

Teollisuusliitto ry hakee työturvallisuus- ja sosiaalioikeudellisiin asioihin erikoistunutta juristia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen liiton keskustoimistolle Helsinkiin.

Työympäristöjuristi työskentelee liiton työympäristöyksikössä tehden tiivistä yhteistyötä oikeudellisen yksikön ja edunvalvontasektoreiden kanssa. Työympäristöyksikkö neuvoo ja kouluttaa työsuojelu-, sosiaaliturva- sekä tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasioissa.

Työympäristöjuristina osallistut työympäristöyksikön jäsenneuvontaan ja koulutustoimintaan sekä hoidat toimeksiantoja työrikos-, työtapaturma- ja ammattitauti- sekä sosiaalioikeudellisissa asioissa. Osallistut oikeudellisen asiantuntijan roolissa yhteiskuntavaikuttamiseen ja työryhmä- ja verkostotyöhön yksikön toimenkuvaan kuuluvissa asioissa.

Etsimällämme henkilöllä on oikeustieteellinen loppututkinto (OTM/OTK), vahva työturvallisuus- ja työrikosasioita koskeva asiantuntemus sekä edellytykset hoitaa itsenäisesti työrikoksiin ja työtapaturma- ja ammattitautiasioihin liittyviä toimeksiantoja ja oikeudenkäyntejä. Myös kokemus erilaisten työ- ja sosiaalioikeudellisten toimeksiantojen hoitamisesta katsotaan eduksi.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kiinnostusta oman osaamisen ja liiton edunvalvontatoiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Erinomaisen suomen kielen taidon lisäksi tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. 

Mikäli olet etsimämme henkilö, toimita hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 18.6.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@teollisuusliitto.fi. Tehtävä täytetään 13.8.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat työympäristöyksikön päällikkö Juha Pesola (puh. 0400 548441) ja oikeudellisen yksikön päällikkö Anna Tapio (puh. 050 303 9268, tavoitettavissa 12.6.).