(Poistunut julkaisusta)

Työyhteisöviestinnän suunnittelija
Tulli

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Viestinnässä vastaamme Tullin strategian mukaisesta mediaviestinnästä, verkkoviestinnästä, visuaalisesta ilmeestä, yhteisökuvan monipuolistamisesta ja maineenhallinnasta eri kanavissa. Meidän tehtävänämme on antaa oikea kuva Tullin toiminnasta ja palveluista, ylläpitää Tullin arvostusta suuren yleisön ja sidosryhmien keskuudessa sekä helpottaa henkilö- ja yritysasiakkaiden asiointia Tullin kanssa. Tehtävämme on myös kehittää sisäistä tiedonkulkua ja henkilöstön viestintävalmiuksia. Hakemamme henkilö tulee työskentelemään Tullin viestinnän Sisällöt ja ilme -ryhmässä, jossa on tällä hetkellä seitsemän työntekijää.

Tullissa on haettavana

työyhteisöviestinnän suunnittelijan (tulliylitarkastaja) virka (Helsinki)

Haemme monipuolista viestinnän ammattilaista, joka on perehtynyt työyhteisöviestintään ja sen digitaalisiin työkaluihin. Suunnittelet, selkeytät ja toteutat työyhteisölle suunnattuja viestejä eri kanavissa, sekä koordinoit työyhteisöviestintään liittyviä projekteja ja kampanjoita. Ymmärrät työyhteisöviestinnän merkityksen ja osaat tuottaa selkeitä ja kiinnostavia sisältöjä. Autat Tullin asiantuntijoita sisäisessä viestinnässä sekä koulutat ja opastat uusien viestintävälineiden käyttöönotossa. Olet mukana innostavana ja kekseliäänä agenttina työkulttuurin muutoksessa. Tarvittaessa autat myös mediaviestinnässä ja tuotat sisältöä sosiaaliseen mediaan. Olet oma-aloitteinen ja kannustava työyhteisöviestinnän taituri uusiutuvaan Sisällöt ja ilme -tiimiimme.

Hakijalta odotamme

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Laajojen sisältökokonaisuuksien hallintaa
 • Kokemusta M365-työkaluista
 • Kokemusta intranetin sisältöjen kehittämisestä
 • Erinomaista kirjoitustaitoa
 • Innovatiivisuutta ja oma-aloitteisuutta
 • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Luemme eduksi

 • Kokemuksen työkulttuurin muutosprosesseista
 • Kokemuksen yhteisömanagerina toimimisesta
 • Sisällöntuottajien koulutuksen ja ohjauksen kokemuksen
 • Osaamisen videoiden tuottamisesta

Tarjoamme

 • Mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen
 • Joustavat työskentelymahdollisuudet
 • Hyvät työvälineet
 • Liikunta- ja kulttuuriedun

Virkapaikka on Pasilassa Helsingissä.

Virassa noudatetaan virastotyöaikaa (7 t 15 min / vrk ja 36 t 15 min / vk).

Virka on Tullin yhteinen ja täytetään sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Tehtävän palkkaus määräytyy palkkausjärjestelmämme vaativuustason mukaisesti (tehtävän vaativuustaso 15 peruspalkkaus 2 902,46 €/kk), jonka lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 44 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Uuden henkilön aloittaessa henkilökohtainen palkanosa on yleensä 8–20 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta, riippuen valittavan hakijan osaamisesta ja aiemmasta työkokemuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antavat viestintäjohtaja Mika Parkkonen, p. 040 332 8893, mika.parkkonen@tulli.fi ja  verkkoviestintäpäällikkö Mervi Korpiaho, p. 040 332 4320, mervi.korpiaho@tulli.fi.

Viran hakuaika päättyy 6.11.2020 klo 16.15.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti www.valtiolle.fi -järjestelmän kautta hakuajan päättymiseen mennessä. Viran ID-tunnus on 28-985-2020.

Hallinto-osastolle osoitetut hakemukset, maininnalla haettavasta virasta voit toimittaa myös Tullin kirjaamoon hakuajan päättymiseen mennessä, sähköpostilla kirjaamo(at)tulli.fi, postitse PL 512, 00101 Helsinki, käyntiosoite Opastinsilta 12, Helsinki. Hakemuksia ei palauteta.

Tulli teettää tehtävään valittavalle henkilölle huumeseulan ja turvallisuusselvityksen.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolta olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

www.tulli.fi