Työvuorosuunnittelun sovelluskonsultti
Visma Public Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2019
Tehtävääsi kuuluu Titania -työvuorosuunnittelusovelluksen tukipalvelu- ja käyttöönottokonsultointityötä, asiakasohjeiden ja -tiedotteiden tuottamista, asiakaskohtaisten ja kurssimuotoisten koulutusten toteutusta sekä myynnin tukea. Palvelu toteutetaan suomen kielellä.

Sovit mainiosti joukkoomme, jos sinulla on:
- Kokemusta työajan ja resurssien suunnittelu- ja laskentajärjestelmistä sekä näihin liittyvistä prosesseista
- Osaamista tai kokemusta käyttöönottoprojektien läpiviennistä tai tietojärjestelmien asiakaspalvelusta
- Mielenkiintoa sovellusten teknisiin ympäristöihin ja ongelmaratkaisuun

Lisäksi olisi huippua, jos sinulla olisi aiempaa koulutuskokemusta. Ehdoton etu on, jos hallitset Titania -työvuorojärjestelmän, tunnet julkishallinnon työehtosopimuksia ja tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä. Tehtävään sopii hyvin, jos sinulla on jokin tietotekninen koulutus, esim. ammattikorkeakoulu/tradenomi. Tärkeintä on kuitenkin kiinnostuksesi työaikajärjestelmiin ja haluat kehittää osaamistasi sillä alueella. Arvostamme ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävä sisältää matkustusta.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Tunnetko olevasi etsimämme osaaja asiantuntijatiimiimme? Vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, hakuaika päättyy 11.8.2019 (hakuaikaa jatkettu). Työpaikka on vakituinen ja se sijaitsee Helsingissä tai Jyväskylässä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Simo Saikkonen, simo.saikkonen@visma.com tai Marita Tolvanen, marita.tolvanen@visma.com.

Visma Public Oy on talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoasiantuntija. Ratkaisumme on mitoitettu kunta-, sote- ja koulutusorganisaatioiden sekä yksityissektorin taloushallinnon tarpeisiin. Tuotteitamme ovat henkilöstöhallinnon Personec F-tuoteperhe sekä taloushallinnon Wintime- ja Intime tuoteperhe.Tehtävämme on toimia asiakkaidemme tukena hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa ja tehostamisessa. Osaamisemme pohjautuu pitkään yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1200 asiantuntijaa.

Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 8500 työntekijää, yli 900 000 asiakasta ja NOK 11 389 miljoonan (n. 1,17 mrd. euroa) liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1278550
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Jyväskylä