(Poistunut julkaisusta)

Työvuorosuunnittelun sovelluskonsultti
Visma Public Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2018
Haemme Visma Publiciin nyt Espooseen tai Jyväskylään

Työvuorosuunnittelun sovelluskonsulttia

Tehtävääsi kuuluu Titania -työvuorosuunnittelusovelluksen käyttöönottokonsultointia, asiakkaidemme päivittäistä tukipalvelua, asiakasohjeiden ja -tiedotteiden tuottamista, asiakaskohtaisten ja kurssimuotoisten koulutusten toteutusta sekä myynnin tukea. Tukipalvelu toteutetaan suomen kielellä.

Sovit mainiosti joukkoomme, jos sinulla on:

- Mielenkiintoa ja kokemusta työajan ja resurssien suunnittelu- ja laskentajärjestelmistä sekä näihin liittyvistä prosesseista, olet esimerkiksi työvuorojärjestelmän pääkäyttäjä

- osaamista tai kokemusta käyttöönottoprojektien läpiviennistä tai tietojärjestelmien asiakaspalvelusta

- koulutuskokemusta

- tehtävään sopiva koulutus, esim. ammattikorkeakoulu/tradenomi

- matkustusvalmiutta

- kiinnostusta laajentaa osaamistasi työaikajärjestelmän alueella

- hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja


Ehdoton etu on, jos hallitset Titania -työvuorojärjestelmän, tunnet julkishallinnon työehtosopimuksia ja tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä. Arvostamme ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua oppia jatkuvasti uutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden päästä seuraamaan terveydenhuollon ja työvuorosuunnittelun kehittymistä. Tehtävä on kokoaikainen ja paikka täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Lähetä hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Kulmala, p. 040-1434 197, tarja.kulmala@aditro.com.

Visma Public Oy tarjoaa talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuja yksityiselle ja julkselle sektorille. Tuotteitamme ovat henkilöstöhallinnon Personec F-tuoteperhe sekä taloushallinon Wintime-ratkaisu. Tuemme asiakkaitamme hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa sekä tehostamisessa. Syyskuusta 2018 alkaen kuulumme Visma-perheeseen.

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 800 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visma-konsernissa on yli 8000 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo 1300. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 964 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi.