(Poistunut julkaisusta)

Työvuorosuunnittelun kehittäjä
Holiday Club Resorts

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Työpaikan kuvaus
Työvuorosuunnittelun kehittäjä / Workforce Planning Lead

Oletko kokenut palvelualan työvuorosuunnittelun ammattilainen? Haluatko lähetä rakentamaan aivan uutta toimintamallia?

Etsimme henkilöstösuunnittelun vahvaa osaajaa, jolla on kykyä ja intoa lähteä luomaan Holiday Clubille nykyistä keskitetympää ja datalähtöistä henkilöstö- ja työvuorosuunnittelun toimintamallia.

Pääset luomaan ja toteuttamaan henkilöstösuunnittelun prosesseja ja varmistamaan, että hotelleissamme on oikea määrä henkilökuntaa eri aikoina palvelemassa asiakkaita. Vastaat työvuorojen tehokkuudesta ja huomioit samalla henkilöstön työhyvinvoinnin. Analysoit henkilöstösuunnittelun onnistumista ja kehität suunnittelun toimintatapoja sen pohjalta. Varmistat, että uudet suunnittelutavat toimivat käytännössä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä hotelleiden Resort Managereiden ja osastopäälliköiden kanssa. Opastat ja tuet esimiehiä työvuorosuunnitteluun liittyvissä asioissa.

Odotamme, että sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus palvelualan resurssoinnista ja työvuorosuunnittelusta. Olet suorittanut tehtävään soveltuvan yliopisto- tai AMK-tutkinnon. Olet analyyttinen ja löydät nopeasti oleelliset asiat monimutkaisista kokonaisuuksista, hahmotat ratkaisujen liiketoiminalliset ja taloudelliset vaikutukset. Osaat hyödyntää tietoteknisiä ratkaisuja, analytiikkatyökaluja ja analysoida tietoa. Työssä onnistuminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Sinulla on viisautta ja rohkeutta haastaa juurtuneita toimintatapoja ja toiminnallistaa uusia malleja.

Tehtävä on vakituinen ja toimistomme sijaitsee Helsingin Herttoniemessä kätevästi muutaman minuutin kävelymatkan päässä metroasemalta. Vaihtoehtoisesti voi työskennellä Tampereella kauniissa Lapinniemessä. Työ edellyttää ajoittaista matkustamista kohteissamme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen uuden työtehtävän, jonka sisältöön pääset itse vaikuttamaan. Meillä pääset aidosti kehittämään ja haastamaan itseäsi. Saat HR-tiimin tuen, mukavat työkaverit sekä hyvät vapaa-ajan lomaedut.

Innostuitko? Jos tämä työtehtävä on se mitä seuraavaksi uraltasi haet, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta ja osaamisestasi lisää. Hae paikkaa 18.10.2020 mennessä ja liitä mukaan CV:si. Kysymme hakulomakkeella muutaman kysymyksen, mutta erillistä hakemuskirjettä sinun ei tarvitse jättää.

Mikäli haluat kuulla lisää yrityksestämme tai tehtävän sisällöstä, ota yhteyttä Nina Kuntolaan torstaina 1.10. klo 13-14 tai keskiviikkona 7.10. klo 14-15 tai tiistaina 13.10. klo 10-11 numerossa 0408665880.