(Poistunut julkaisusta)

Työvuorosuunnittelija
Rekla Oy, Rekla turvallisuuspalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Haemme Reklan tiimiin turvallisuuspalveluihin TYÖVUOROSUUNNITTELIJAA. Työvuorosuunnittelijan tehtäviin kuuluu esimerkiksi turvallisuuspalveluliiketoiminnan keskitetty työvuorolistojen suunnittelu sekä liiketoimintaa tukevan resursoinnin kehittäminen yhdessä muun resursointitiimin (esim. palveluesimiehet, HR) kanssa. Työvuorosuunnittelija tekee yhteistyötä palveluesimiesten kanssa kustannustehokkaan ja laadukkaan työvuorosuunnittelun toteuttamiseksi hyödyntäen käytössä olevia resursseja ja dataa.

PELINRAKENTAJA JOUKKUEESEEMME
Roolissasi olet enemmän kuin työvuorojen täyttäjä: olet mukana innostamassa, opastamassa ja uudistamassa toimintamalleja. Uskallat tarttua vaikealtakin tuntuviin haasteisiin ja etsiä ratkaisuja niihin. Työvuorosuunnittelun tarkoituksena on varmistaa, että liiketoiminnassa oikeat osaajat ovat oikeissa paikoissa oikeaan aikaan. Sinä olet siis avainasemassa onnistumisten polullamme.

Sinulla on erinomainen pelisilmä suunnitella tulevaa ja ratkaista hektisiäkin tilanteita. Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyden vaaliminen on kunniatehtäväsi. Hyvät yhteistyötaidot, kärsivällisyys, järjestelmällisyys ja palveluhenkisyys ovat tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta työvuorosuunnittelusta. Katsomme eduksesi, mikäli sinulla on kaupan ja/tai vartiointialan työehtosopimuksen tuntemusta ja kokemusta työehtosopimuksen käytännön soveltamisesta. Lisäksi olet tottunut käyttämään erilaisia järjestelmiä ja osaat hyödyntää niitä monipuolisesti.

VERRATTOMAT HENKILÖSTÖEDUT
Rekla Oy on SOK:n tytäryritys, joka tarjoaa S-ryhmän yrityksille niiden tarpeita vastaavat käteisrahahuollon ratkaisut sekä valituilla toimialueilla myös kaupan turvallisuuden kokonaisratkaisut. Reklassa pienen yrityksen nopeus ja ketteryys yhdistyvät ison yrityksen etuihin. Meiltä saat kilpailukykyisen palkan, Suomen kattavimmat S-ryhmän henkilöstöedut, mukavat ja osaavat työkaverit sekä joustavat ja monipuoliset työskentelymahdollisuudet. Katso lisää henkilöstöeduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

TUNNISTATKO TÄSTÄ ITSESI? HAE HETI!
Jos uskot kykeneväsi täyttämään saappaat, hae paikkaa jo tänään osoitteessa www.s-rekry.fi! Tehtävä alkaa mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele.

Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Rekla Oy:n palvelujohtaja Ari Appelgreniin, ari.appelgren@sok.fi tai 010 768 2427.