(Poistunut julkaisusta)

Työvuorosuunnittelija
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Etsimme VR Groupin kunnossapitoon työvuorosuunnittelijaa. Pääset osaksi ammattitaitosta ja voimakkaasti uudistuvaa asiantuntijayksikköä, joka vastaa satojen miljoonien eurojen arvoisen tuotannon suunnittelusta, materiaalilogistiikasta, ostamisesta ja hankinnasta.

Vastaat työvuoromallien ja työvuorolistojen sekä lomien ja koulutusten suunnittelusta. Lisäksi tuotat monipuolisia analyysejä johdolle ja osallistut mielenkiintoisiin kehitysprojekteihin. Sinulla tulee olemaan keskeinen rooli VR Groupin kunnossapidon henkilöstösuunnittelun ja resurssikäytön tehokkuuden kehittämisessä.

Odotamme sinulta matemaattisesti suuntautunutta korkeakoulututkintoa ja luemme eduksi ylemmän korkeakoulututkinnon ja aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä. Pitkää työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin kyky ja halu kehittyä työvuorosuunnittelun huippuosaajaksi. Sinulla on positiivinen suhtautuminen työhösi ja kunnianhimoa löytää paras mahdollinen ratkaisu kuhunkin tilanteeseen.

Olet analyyttisesti lahjakas, omaat hyvän loogisen päättelykyvyn ja sinulla on kyky ratkaista kompleksisia ongelmia. Pidät huolellisuutta vaativista suunnittelutyön rutiineista, mutta sinulla on myös halua ja kykyä toiminnan kehittämiseen. Tietotekninen osaamisesi on erittäin vahvaa ja monipuolista.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa tiimissä sekä mahdollisuuden päästä kehittämään toimintaamme ja itseäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssisuunnittelun päällikkö Johanna Selin, puh. 040 8621 044.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Käymme hakijoita läpi jo hakuaikana, joten kannattaa hakea pikaisesti. 

Vahvistamme nyt VR Groupin rautatiekaluston kunnossapidossa osaamista tulevaisuutta ajatellen. Haemme asiantuntijoita ja päälliköitä eri tehtäviin. Katso lisätietoa >>

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.