(Poistunut julkaisusta)

Työvuorosuunnittelija Helsinki-Vantaan lentokentälle
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019
Oletko tarkka ja liiketoimintasuuntautunut? Onko sinulla kokemusta työvuorosuunnittelusta ja haetko uusia haasteita resursoinnin parista? Meillä on tarjolla monipuolinen ja mielenkiintoinen työ lentokenttäympäristössä!

Haemme nyt asiakkaallemme Airprolle Helsinki-Vantaan lentokentälle TYÖVUOROSUUNNITTELIJAA. Airpro palvelee 16:lla lentoasemalla Suomessa, tarjoten ainutlaatuisen kattavan palveluvalikoiman lentoliikenteen ja lentomatkustajien tarpeisiin.

Työssäsi vastaat työvuorosuunnittelusta ja työvuorojen oikeellisuudesta pohjautuen eri liiketoimintoyksiköiden tarpeisiin. Toimit osana seitsemän hengen tiimiä, jossa kaikilla on omat vastuuyksikkönsä. Työvuorosuunnittelijana varmistat, että omat yksikkösi lentokentällä ovat optimaalisesti miehitettyjä kellon ympäri. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja työajat ovat arkisin toimistoaikaan. Työ alkaa alkusyksystä 2019, sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa taustaa. Arvostamme kokemusta työvuorosuunnittelusta sekä työehtosopimusten ja työlainsäädännön soveltamisesta käytännössä. Olet liiketoimintasuuntautunut ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen sekä hyvää englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus Teleopti-resursointijärjestelmästä ja sujuvat Excelin käyttötaidot katsotaan hakijalle eduksi.

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelijä. Olet tiimihenkinen sekä asiakaspalvelualtis. Tämän lisäksi sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot ja erinomainen paineensietokyky. Nopea oppimiskyky, looginen päättelykyky sekä hyvä kokonaisuuksien hallinta ovat merkittävässä asemassa tehtävässä menestymisen kannalta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn mukavassa ja rennossa tiimissä. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi niin esimiehen kuin kollegoidenkin avustuksella. Työvuorosuunnittelijana pääset vaikuttamaan lentokentän arjen toimivuuteen ja sujuvuuteen, mikä tekee tehtävästä tärkeän ja arvostetun työn lentokenttäympäristössä.

Voisiko tämä olla uusi työ sinulle? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta! Täytä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 4.8.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.