(Poistunut julkaisusta)

Työvuorosuunnittelija, Helsinki-Vantaan lentokentälle
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018
Oletko tarkka ja liiketoimintasuuntautunut? Onko sinulla kokemusta työvuorosuunnittelusta ja haetko uusia haasteita resursoinnin parista? Meillä olisi tarjolla monipuolinen ja mielenkiintoinen työ lentokenttäympäristöstä!

Haemme nyt asiakkaallemme Airprolle Helsinki-Vantaan lentokentälle TYÖVUOROSUUNNITTELIJAA. Airpro palvelee 16:lla lentoasemalla Suomessa, tarjoten ainutlaatuisen kattavan palveluvalikoiman lentoliikenteen ja lentomatkustajien tarpeisiin.

Työssäsi vastaat työvuorosuunnittelusta ja työvuorojen oikeellisuudesta pohjautuen eri liiketoimintoyksikköjen tarpeisiin. Olet osana kuuden hengen tiimiä, jossa kaikilla on omat vastuuyksiköt. Työvuorosuunnittelijana varmistat, että omat yksikkösi lentokentällä ovat optimaalisesti miehitettyjä kellon ympäri. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen työ. Työajat ovat arkisin toimistoaikaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa taustaa. Arvostamme kokemusta työvuorosuunnittelusta ja työehtosopimusten sekä työlainsäädännön soveltamisesta käytännössä. Olet liiketoimintasuuntautunut ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa. Kokemus Teleopti-resursointijärjestelmästä katsotaan hakijalle eduksi.

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelijä. Olet tiimihenkinen sekä asiakaspalvelualtis. Sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot ja hyvä paineensietokyky. Nopea oppimiskyky, looginen päättelykyky sekä hyvä kokonaisuuksien hallinta ovat merkittävässä asemassa tehtävässä menestymisen kannalta.
Tarjoamme sinulle vastuullisen työn mukavassa ja nuorekkaassa tiimissä. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi niin esimiehen kuin kollegoidenkin avustuksella. Työvuorosuunnittelijana pääset vaikuttamaan lentokentän arjen toimivuuteen ja sujuvuuteen, mikä tekee tehtävästä tärkeän ja arvostetun työn lentokenttämaailmassa.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jos kiinnostuit täytä hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 23.5.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi.

Katso oheinen esittelyvideo tehtävästä: https://vimeo.com/268532997

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi