(Poistunut julkaisusta)

Työvoimasuunnittelija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme työvoimasuunnittelijaa kuntouttavan työtoiminnan tiimiin ajalle 2.11.2020 - 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 40 % työaika.

Kuntouttavan työtoiminnan tiimissä työskentelee seitsemän työvoimasuunnittelijaa, vastaava työvoimasuunnittelija ja johtava sosiaalityöntekijä.

Tavoitteemme on edistää pitkäaikaistyöttömien työllistymismahdollisuuksia ja osallisuutta. Kuntouttava työtoiminta on lakisääteistä palvelua. Työvoimasuunnittelija tekee tiivistä yhteistyötä aikuissosiaalityön ja psykiatria- ja päihdepalvelujen tiimien sosiaaliohjaajien ja sosiaalityöntekijöiden kanssa sekä TE-palveluiden ja työtoimintapaikkojen työntekijöiden kanssa.

Työvoimasuunnittelijana tehtäviisi kuuluu sopivan kuntouttavan työtoimintapaikan järjestäminen asiakkaalle kaupungin omista kuntouttavan työtoiminnan paikoista, ostopalveluista tai muista virastoista ja järjestöistä. Tehtäväsi sisältää asiakastyötä ja siihen liittyvää päätösten valmistelua. Lisäksi työhön kuuluu verkosto- ja yhteistyötä kuntouttavan työtoiminnan toimijoiden kanssa sekä kuntouttavan työtoiminnan ohjausta ja neuvontaa.

Arvostamme sitoutumista pitkäjänteiseen työskentelyyn ja avointa ja keskustelevaa, kehittämismyönteistä työskentelyotetta.

Työ alkaa 2.11.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme liukuvan työajan, Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun, lounasedun ja liikuntapalveluita. Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Soveltuva korkeakoulututkinto. Muodollisesti pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme hakijat, jotka opiskelevat soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Lisäksi edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn.

Luemme eduksi työkokemuksen kuntouttavasta työtoiminnasta, työllisyyttä edistävien palvelujen tuntemisen sekä ATJ asiakastietojärjestelmän osaamisen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Vaitoja Sonja, johtava sosiaalityöntekijä, p. 09 310 44454, sonja.vaitoja@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi