(Poistunut julkaisusta)

Työvoimasuunnittelija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Tehtävän kuvaus


Helsingin sosiaali- ja terveystoimen lännen aikuissosiaalityön yksikköön kuuluu aikuisten ja nuorten sosiaalityön ja -ohjauksen tiimien lisäksi koko kaupunkia palvelevat kuntoutusohjaus, työkykyselvitys, kuntouttava työtoiminta, avotyötoiminta, Uusix-verstaat ja Pakilan työkeskus.

Haemme kuntouttavan työtoiminnan tiimiin vakinaista työvoimasuunnittelijaa.

Kuntouttavan työtoiminnan tiimissä työskentelee kuusi työvoimasuunnittelijaa, vastaava työvoimasuunnittelija ja johtava sosiaalityöntekijä. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Pohjois-Haagassa osoitteessa Hopeatie 6.

Tavoitteemme on edistää pitkäaikaistyöttömien työllistymismahdollisuuksia ja osallisuutta. Kuntouttava työtoiminta on lakisääteistä palvelua. Työvoimasuunnittelija tekee tiivistä yhteistyötä aikuissosiaalityön ja psykiatria- ja päihdepalvelujen tiimien sosiaaliohjaajien ja sosiaalityöntekijöiden kanssa sekä TE-palveluiden ja työtoimintapaikkojen työntekijöiden kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu sopivan kuntouttavan työtoimintapaikan järjestäminen asiakkaalle kaupungin omista kuntouttavan työtoiminnan paikoista, ostopalveluista tai muista virastoista ja järjestöistä. Tehtäväsi sisältää asiakastyötä ja siihen liittyvää päätösten valmistelua. Lisäksi työhön kuuluu verkosto- ja yhteistyötä kuntouttavan työtoiminnan toimijoiden kanssa sekä kuntouttavan työtoiminnan ohjausta ja neuvontaa.

Arvostamme sitoutumista pitkäjänteiseen työskentelyyn ja avointa ja keskustelevaa, kehittämismyönteistä työskentelyotetta.

Työ alkaa 1.7. tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme liukuvan työajan, Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun, lounasedun ja liikuntapalveluita. Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.Kelpoisuusehto


Soveltuva korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Englannin ja ruotsin kielen taidon, hyvät tietotekniset taidot, ATJ asiakastietojärjestelmän osaamisen sekä työllisyyttä edistävien palvelujen tuntemisen.