(Poistunut julkaisusta)

Työvoimasuunnittelija (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme Lännen aikuissosiaalityön kuntouttavan työtoiminnan tiimiin vakinaista työvoimasuunnittelijaa sekä määräaikaista työvoimasuunnittelijaa 40 %:lla työajalla 31.1.2019 asti. Tehtävissä aloitus sopimuksen mukaan.

Kuntouttavan työtoiminnan tiimiin kuuluu kuusi työvoimasuunnittelijaa ja johtava sosiaalityöntekijä. Tavoitteemme on edistää pitkäaikaistyöttömien työllistymismahdollisuuksia ja osallisuutta. Kuntouttava työtoiminta on lakisääteistä sosiaalipalvelua.

Työvoimasuunnittelija tekee tiivistä yhteistyötä aikuissosiaalityön tiimien sosiaaliohjaajien ja sosiaalityöntekijöiden kanssa sekä Helsingin TYP:en, TE-palvelujen ja työtoimintapaikkojen työntekijöiden kanssa.

Työ sisältää asiakkaalle sopivan kuntouttavan työtoimintapaikan järjestämistä omista kuntouttavan työtoiminnan paikoista, ostopalveluista tai muista virastoista ja järjestöistä. Työnkuva sisältää asiakastyötä ja siihen liittyvää päätösten valmistelua. Lisäksi työhön kuuluu verkosto- ja yhteistyötä kuntouttavan työtoiminnan toimijoiden kanssa sekä kuntouttavan työtoiminnan ohjausta ja neuvontaa.

Tarjoamme kaupungin hyvät henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun. Tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Soveltuva korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Hyvät tietotekniset taidot, elinkeinoelämän ja työmarkkinoiden tuntemisen sekä työllisyyttä edistävien palvelujen osaamisen.