(Poistunut julkaisusta)

Työvoimakoulutus: Projektitoiminta F.E.C.
Aalto University Professional Development (Aalto PRO)

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Rekrytoiva koulutusohjelma on suunnattu Uudenmaan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille yliopisto- tai korkeakoulututkinnon suorittaneille tai vankan työkokemuksen asiantuntijatehtävistä omaaville henkilöille, jotka haluavat kehittää projektinhallinnan osaamistaan. Vahvan motivaation lisäksi hakijoilta edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Lisätiedot

Koulutusohjelma päivittää ja laajentaa osallistujien projektinhallinnan osaamista. Koulutukseen kuuluu myös mahdollisuus suorittaa työelämässä arvostettu sertifikaatti, jolla hankittu projektiosaaminen todennetaan.
  
Koulutukseen sisältyy mm. seuraavia opintoja:
· Orientaatio, työnhaku- ja yrittäjyysvalmennus
· Projektinhallinnan perusteet 
· Projektinhallinnan parhaat käytännöt
· IPMA-sertifiointivalmennus 
· Verkkokursseja 
· Valinnaisia opintoja 

Koulutusohjelman kokonaispituus on 120 arkipäivää eli noin kuusi kuukautta. Ohjelmassa on Aalto PRO:n järjestämää täydennyskoulutusta noin 20 päivää ja noin 6 - 11 päivää itsenäistä opiskelua. Osallistuja työskentelee yhteistyöyrityksessä noin 94 - 100 päivää. Koulutuksen lähiopetuspäivät toteutetaan pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo).

Koulutusjakso: 26.11.2019 - 1.6.2020
Koulutuksenaikainen lomajakso: 17.-21.2.2020

Opiskelija hankkii työssäoppimispaikan kouluttajan tuella tai kouluttaja hankkii paikan. Aalto PRO:lla on laaja yritysyhteistyöverkosto, mutta oma aktiivisuus paikan etsinnässä on myös tärkeää. Yhteistyöyritystä voi alkaa hakea oma-aloitteisesti jo hakuaikana. Yhteistyöyritys tai -organisaatio voi sijaita myös muualla kuin lähiopetuspaikkakunnalla ja työtehtävä on vapaasti sovittavissa. Ohjelmaan mukaan pääsemisen edellytyksenä on yritysyhteistyöpaikan löytyminen.

Lue lisää koulutuksesta Aalto PRO:n sivuilta. Asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi!

Hakeminen 
Hakuaika päättyy 15.9.2019.

Koulutuksen numero on 687396.

Koulutukseen haetaan www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Aalto PRO kutsuu soveltuvat hakijat infotilaisuuteen. Opiskelijavalinnasta vastaa Uudenmaan TE-toimisto.

---

Koulutusohjelma on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta ja se on osallistujalle maksuton.

Aalto PRO:lla, joka on osa Aalto University Executive Education -ryhmää, on yli 25 vuoden asiantuntijakokemus rekrytointiin tähtäävien koulutusohjelmien toteuttamisesta. Toimintamme osana Aalto-yliopistoa takaa korkean laadun ja luotettavuuden. Kauttamme on työllistynyt jo tuhansia työnhakijoita. Sekä ohjelmiin osallistujien että yritysasiakkaittemme tyytyväisyysaste on erinomainen.

*) F.E.C. = Further Educated with Companies. F.E.C.-ohjelma on noin puolivuotinen palkaton yhteistyöjakso potentiaalisen tulevan työntekijän kanssa - tavoitteena työsopimus. Koulutussopimukseen perustuva ohjelma sisältää perehtymistä ja käytännön työskentelyä sekä Aalto PRO:n järjestämän koulutuksen.