(Poistunut julkaisusta)

Työvoimakoulutus: Projektitoiminta F.E.C. Pirkanmaa
Aalto University Professional Development (Aalto PRO)

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Rekrytoiva koulutusohjelma on suunnattu Pirkanmaan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille, yliopisto- tai korkeakoulututkinnon suorittaneille tai vankan työkokemuksen asiantuntijatehtävistä omaaville henkilöille, jotka haluavat parantaa projektinhallinnan osaamistaan. Vahvan motivaation lisäksi hakijoilta edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Koulutuksen lähiopetuspäivät toteutetaan Tampereella.

Lisätiedot

Koulutusohjelma päivittää ja laajentaa osallistujien projektinhallinnan osaamista. Koulutuksessa saat myös mahdollisuuden suorittaa työelämässä arvostetun sertifikaatin, jolla hankittu projektiosaaminen todennetaan. Lisätietoja koulutuksesta Aalto PRO:n sivuilla.
  
Koulutukseen sisältyy seuraavia opintoja:
- Orientaatio, työnhaku- ja yrittäjyysvalmennus
- Projektinhallinnan perusteet
- Projektinhallinnan parhaat käytännöt
- IPMA-sertifiointivalmennus
- Verkkokursseja ja valinnaisia opintoja.

Koulutusohjelman kokonaispituus on 120 arkipäivää eli noin kuusi kuukautta välillä 26.11.2019-1.6.2020.
Koulutuspäivät tarkentuvat myöhemmässä vaiheessa. Ohjelma sisältää Aalto PRO:n järjestämää täydennyskoulutusta noin 20 päivää ja noin 6-11 päivää itsenäistä opiskelua. Osallistuja työskentelee yhteistyöyrityksessä noin 94-100 päivää.

Opiskelija hankkii työssäoppimispaikan kouluttajan tuella tai kouluttaja hankkii paikan. Aalto PRO:lla on laaja yritysyhteistyöverkosto, mutta oma aktiivisuus paikan etsinnässä on myös tärkeää. Yhteistyöyritystä voi alkaa hakea oma-aloitteisesti jo nyt. Yhteistyöyritys tai -organisaatio voi sijaita myös muualla kuin lähiopetuspaikkakunnalla ja työtehtävä on vapaasti sovittavissa. Ohjelmaan mukaan pääsemisen edellytyksenä on yritysyhteistyöpaikan löytyminen.

Koulutukseen hakeminen: 
Hakuaika päättyy 1.10.2019.

Koulutuksen numero on 687557.

Koulutukseen haetaan www.te-palvelut.fi sivulla olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Aalto PRO kutsuu soveltuvat hakijat infotilaisuuteen. Opiskelijavalinnasta vastaa Uudenmaan TE-toimisto.

Hakemuksen voi täyttää myös TE-toimiston ilmoituksen kautta Tiedot-välilehden linkistä ’Hae tähän koulutukseen’. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, pitää sinun vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Valintahaastatteluun kutsutaan koulutushakemuksen perusteella, joten täytä hakemus huolella. Kerro kiinnostuksesi koulutukseen ja aikaisempi kokemuksesi alasta hakemuksen tarkemmissa perusteluissa. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.te-palvelut.fi. 

Lisätietoja koulutuksesta:
Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja sen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00-16.15, puhelimitse 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi. Koulutusneuvonnan löydät myös Facebookista osoitteella www.facebook.com/koulutusneuvonta 

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta ja kulukorvausta. Lisätietoa työvoimakoulutuksesta löydät TE-toimiston sivuilta. Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa.

Koulutuksen yhteyshenkilöt:
Yrityspaikan haun yhteyshenkilöinä toimivat Relationship Managerit Heikki Valtonen, heikki.valtonen@aaltoee.fi, puh. 010 837 3854, Kimmo Rissanen, kimmo.rissanen@aaltoee.fi, puh. 010 837 3830 ja Laura Isotalo, laura.isotalo@aaltoee.fi, puh. 050 4768 322.

Kysymyksiin ohjelman sisällöstä vastaa Senior Program Manager Laura Carnicelli, laura.carnicelli@aaltoee.fi, puh. 010 837 3703.

---

Koulutusohjelma on Pirkanmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta ja se on osallistujalle maksuton.

Aalto PRO:lla, joka on osa Aalto University Executive Education -ryhmää, on yli 25 vuoden asiantuntijakokemus rekrytointiin tähtäävien koulutusohjelmien toteuttamisesta. Toimintamme osana Aalto-yliopistoa takaa korkean laadun ja luotettavuuden. Kauttamme on työllistynyt jo tuhansia työnhakijoita. Sekä ohjelmiin osallistujien että yritysasiakkaittemme tyytyväisyysaste on erinomainen.

*) F.E.C. = Further Educated with Companies. F.E.C.-ohjelma on noin puolivuotinen palkaton yhteistyöjakso potentiaalisen tulevan työntekijän kanssa - tavoitteena työsopimus. Koulutussopimukseen perustuva ohjelma sisältää perehtymistä ja käytännön työskentelyä sekä Aalto PRO:n järjestämän koulutuksen.