(Poistunut julkaisusta)

Työvoimakoulutus: Projektit ja kestävä kehitys F.E.C.
Aalto University Professional Development (Aalto PRO)

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Rekrytointiin tähtäävän koulutuksen tavoitteena on saattaa yhteen uutta työntekijää tarvitseva yritys ja osaava työnhakija. Koulutuksen aikana osallistuja kehittää monipuolisesti osaamistaan projektien hallinnasta sekä kestävän kehityksen periaatteista.

Koulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhanalaisille työnhakijoille, jotka haluavat edistää työllistymistään hankkimalla osaamista projektityömenetelmistä ja kestävän kehityksen aihepiireistä. Sopiva koulutustausta koulutukseen hakeutumiseen on yliopisto-, korkeakoulu- tai AMK-tutkinto ja/tai soveltuva työkokemus. Hyvä suomenkielen taito on edellytys osallistumiselle mutta aiempaa projektiosaamista ei edellytetä.

Koulutus soveltuu hyvin eri toimialoilta ja koulutus- ja työtaustoilta tuleville hakijoille. Koulutus tarjoaa kokonaiskuvan projektitoiminnan menetelmistä ja niiden hyödyntämisestä sekä erilaisista kestävän kehityksen työkaluista ja periaatteista liiketoiminnassa.

Koulutuksessa vahvistat valmiuksiasi toimia muun muassa projektipäällikkönä, projektin vastuuhenkilönä tai projektisuunnittelijana sekä kestävän kehityksen johtamisen eri osa-alueiden parissa. Sisällöt on suunniteltu nimenomaan edistämään osallistujien työllistymistä.

Koulutus koostuu kaikille yhteisistä opinnoista sekä vapaasti valittavista koulutustarjottimen opinnoista. Vapaasti valittavat opinnot suunnitellaan jokaisen hakijan kiinnostuksen ja työllistämistä edistävien periaatteiden mukaisesti.

Yhteiset opinnot:
- orientaatio ja työnhaku- ja yrittäjyysvalmennus 
- yrityksen yhteiskuntavastuu kestävän kehityksen pohjana 
- projektiosaajan starttipaketti 
- yritysvierailu ja excursiopäivä 
- päätöspäivä 

Ohjelmaan valitut osallistujat hankkivat työssäoppimispaikan yhteistyöyrityksessä omatoimisesti Aalto PRO:n asiantuntijoiden tuella. Yhteistyöyritys tai -organisaatio voi sijaita myös muualla kuin lähiopetuspaikkakunnalla. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on, että opiskelijalla on yhteistyöyrityspaikka koulutuksen alkaessa.

Haku koulutukseen päättyy 2.5.2019.

Koulutuksen ajankohta on 28.5.-20.11.2019 ja kaikille yhteinen lomajakso 15.-19.7.2019.

Lue lisää koulutuksesta ja vapaasti valittavista opinnoista Aalto PRO:n sivuilta. Asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi!

Koulutukseen hakeudutaan TE-toimiston sivuilta. Koulutuksen numero on 685582.

--

Koulutusohjelma on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta ja se on osallistujalle maksuton.

*) F.E.C. = Further Educated with Companies. F.E.C.-ohjelma on noin puolivuotinen palkaton yhteistyöjakso potentiaalisen tulevan työntekijän kanssa - tavoitteena työsopimus. Koulutussopimukseen perustuva ohjelma sisältää perehtymistä ja käytännön työskentelyä sekä Aalto PRO:n järjestämän koulutuksen.