(Poistunut julkaisusta)

Työvoimakoulutus: Paikkatietojen käyttö ja hyödyntäminen F.E.C. (Uusimaa)
Aalto University Professional Development (Aalto PRO)

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Projektitoiminta F.E.C.* -koulutuksessa päämääränäsi on työllistyminen. Koulutusohjelma yhdistää uutta pätevää työntekijää tarvitsevan yrityksen kaltaiseesi vapaaseen osaajaan.

Tämän rekrytointiin tähtäävän koulutuksen tavoitteena on yhdistää uutta pätevää työntekijää tarvitseva yritys vapaaseen osaajaan. Koulutuksen aikana osallistuja kehittää osaamistaan paikkatietojen käytössä sekä hyödyntämisessä ja tarjoaa työpanoksensa yritykselle.

Työskentelyn aikana ei olla työsopimussuhteessa vaan tehdään ns. koulutussopimus.

Lähiopetuspäivät ajoittuvat joulukuulle 2018 ja kevääseen 2019. Lähipäivinä annetaan myös etätehtäviä. Pääosan koulutuksesta osallistujat työskentelevät yrityksessä.

Paikkatietojen käyttö ja hyödyntäminen F.E.C. -koulutusohjelma on suunnattu ensisijaisesti Uudenmaan alueen työnhakijoille ja sen lähiopetuspäivät pidetään Helsingissä.

Aalto PRO:n hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä kokeneet työnhaun ammattilaiset ovat käytettävissäsi. Tule mukaan edistämään työllistymistäsi kanssamme!

Ajankohta: 26.11.2018-30.5.2019 (120 pv)

Koulutukseen haetaan Työ- ja elinkeinoministeriön internetsivuilla www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Hakuaika päättyy 15.10.2018.

Lisätietoja, hakuohjeet ja yhteydenotot: www.aaltopro.fi/gisfec.

---

Koulutusohjelma on suunnattu Uudenmaan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille korkeakoulututkinnon suorittaneille henkilöille, jotka tarvitsevat täydennyskoulutusta paikkatietojen käytöstä ja hyödyntämisestä.

Ohjelma soveltuu mm. luonnontieteen, tekniikan tai kaupallisen alan koulutuksen saaneille ja alalla työskennelleille (maanmittaus, maantiede, biologia, ympäristöala, yhdyskuntasuunnittelu, liikennesuunnittelu, logistiikka, geologia, it-ala, markkinointi jne.). Vahvan motivaation lisäksi hakijoilta edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Koulutusohjelma on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta ja se on osallistujalle maksuton.

*) F.E.C. = Further Educated with Companies. F.E.C.-ohjelma on noin puolivuotinen palkaton yhteistyöjakso potentiaalisen tulevan työnantajan kanssa, jonka tavoitteena on työsopimus. Koulutussopimukseen perustuva ohjelma sisältää perehtymistä ja käytännön työskentelyä sekä Aalto PRO:n järjestämän koulutuksen.