(Poistunut julkaisusta)

Työvoimakoulutus: Kansainvälisen liiketoiminnan asiantuntija F.E.C.
Aalto University Professional Development (Aalto PRO)

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Työvoimakoulutuksessa kehität ja päivität osaamistasi laaja-alaisesti kansainvälisen liiketoiminnan perusteista suunnittelun ja kehittämisen alueilla sekä tarjoat työpanoksen yritykselle yhteistyöjakson aikana. Lähtökohtana koulutuksessa on ymmärtää yritysten kansainvälistä liiketoimintaa, keskeisiä toimintaperiaatteita, uusille markkinoille menemistä sekä soveltaa opittua omaan yhteistyöorganisaatioon.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti Uudenmaan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille kaupallisen- tai teknisen korkeakoulututkinnon suorittaneille tai vankan työkokemuksen asiantuntijatehtävistä hankkineille henkilöille, joilla on hyvä suomen ja englanninkielen taito.

Koulutuksen lisätiedot

Kaikille yhteiset lähiopetuspäivät (14 päivää) jakautuvat koko ohjelman ajalle ja kukin lähiopetusjakso kestää 2-3 päivää. Osana lähiopintoja toteutetaan opintomatka Berliiniin, Saksaan. Ohjelma sisältää lisäksi koulutustarjottimelta valittavia opintoja 6 päivää ja lisäksi annetaan itsenäisesti suoritettavia oppimistehtäviä (5 päivää), jotka orientoivat kulloiseenkin jaksoon ja/tai auttavat soveltamaan jaksolla opittua teemaa.

Pääosan koulutuksesta osallistujat työskentelevät yhteistyöyrityksessä (100 päivää).

Koulutuksen keskeisimmät aihepiirit
· Kansainvälinen markkinat ja liiketoiminnan suunnittelu
· Arvoa ja kasvua tuottava markkinointi ja myynti
· Bränditarina ja palvelukehitys
· Opintomatka Berliiniin 4 pv (helmikuu -20)
· Vaikuttava digitaalinen viestintä

Hyödyt osallistujalle 
· Kehität ymmärrystäsi kansainvälisen liiketoiminnan prosesseista, tuottavuudesta ja kannattavuudesta. 
· Vahvistat valmiuksiasi johtaa ja aloittaa uusien markkinoiden avaamista ja olla asiantuntijoina mukana kansainvälisissä liiketoimintaprojekteissa eri toimialoilla 
· Saat mahdollisuuden täydentää osaamistasi ja löytää uuden asiantuntijaroolisi.
· Saat tilaisuuden näyttää osaamisesi ja motivaatiosi yrityksessä 
· Työvoimakoulutus on tehokas tapa verkostoitua ja pitää yhteyttä työmarkkinoille.
· Sinulle tarjotaan asiantuntija-apua omaan työllistymiseen; sinun ei tarvitse enää toimia yksin

Hakeminen

Hakuaika päättyy 16.9.2019. Esivalinta tehdään hakemusten perusteella, joten kerro hakemuksessa lyhyesti, minkälaista (kansainvälistä) liiketoimintaosaamista sinulla on tarjota mahdolliselle yhteistyöyritykselle.

Koulutukseen kannattaa hakea heti, koska valintaprosessi ja yritysyhteistyöpaikkojen etsiminen käynnistyvät jo hakuaikana. Koulutukseen valituksi tulemisen ja aloittamisen edellytys on, että sinulle on löytynyt yhteistyöyritys ohjelman ajaksi.

Koulutuksen numero TE-palveluissa on 687506.

Lue lisää koulutuksesta Aalto PRO:n sivuilta. Asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi!

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus (hakusanana toimii esim. koulutuksen numero 687506). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi henkilökohtaisesti käymällä TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

---

Koulutusohjelma on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta ja se on osallistujalle maksuton.

Aalto PRO:lla, joka on osa Aalto University Executive Education -ryhmää, on yli 25 vuoden asiantuntijakokemus rekrytointiin tähtäävien koulutusohjelmien toteuttamisesta. Toimintamme osana Aalto-yliopistoa takaa korkean laadun ja luotettavuuden. Kauttamme on työllistynyt jo tuhansia työnhakijoita. Sekä ohjelmiin osallistujien että yritysasiakkaittemme tyytyväisyysaste on erinomainen.

*) F.E.C. = Further Educated with Companies. F.E.C.-ohjelma on noin puolivuotinen palkaton yhteistyöjakso potentiaalisen tulevan työntekijän kanssa - tavoitteena työsopimus. Koulutussopimukseen perustuva ohjelma sisältää perehtymistä ja käytännön työskentelyä sekä Aalto PRO:n järjestämän koulutuksen.