(Poistunut julkaisusta)

Työvoimakoulutus: ICT Projektiosaaja F.E.C. (Uusimaa)
Aalto University Professional Development (Aalto PRO)

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018

Tämän rekrytointiin tähtäävän koulutuksen tavoitteena on yhdistää uutta pätevää työntekijää tarvitseva yritys vapaaseen osaajaan. Koulutuksen aikana osallistuja kehittää osaamistaan ICT-projektien ohjaamisessa ja toteutuksessa ja tarjoaa työpanoksensa yritykselle.

Työskentelyn aikana ei olla työsopimussuhteessa vaan tehdään ns. koulutussopimus.

Lähiopetuspäivät ajoittuvat joulukuulle 2018 ja kevääseen 2019. Lähipäivinä annetaan myös etätehtäviä. Pääosan koulutuksesta osallistujat työskentelevät yrityksessä.

ICT Projektiosaaja F.E.C. -koulutusohjelma on suunnattu ensisijaisesti Uudenmaan alueen työnhakijoille ja sen lähiopetuspäivät pidetään Helsingissä.

Aalto PRO:n hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä kokeneet työnhaun ammattilaiset ovat käytettävissäsi. Tule mukaan edistämään työllistymistäsi kanssamme!

Ajankohta: 3.12.2018-6.6.2019 (120 pv)

Koulutukseen haetaan Työ- ja elinkeinoministeriön internetsivuilla www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Koulutuksen numero: 681410. Hakuaika päättyy 22.10.2018.

Lisätietoja, hakuohjeet ja yhteydenotot: www.aaltopro.fi/ictfec.

---

Koulutus on suunnattu Uudenmaan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on riittävä ICT-alan työkokemus ja jotka haluavat kehittää projektinhallinnan osaamistaan.

Vahvan motivaation lisäksi hakijoilta edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Koulutusohjelma on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta ja se on osallistujalle maksuton.

*) F.E.C. = Further Educated with Companies. F.E.C.-ohjelma on noin puolivuotinen palkaton yhteistyöjakso potentiaalisen tulevan työnantajan kanssa, jonka tavoitteena on työsopimus. Koulutussopimukseen perustuva ohjelma sisältää perehtymistä ja käytännön työskentelyä sekä Aalto PRO:n järjestämän koulutuksen.