(Poistunut julkaisusta)

TYÖVOIMAHANKINNAN ASIANTUNTIJA
TVO

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2018

Haemme Olkiluotoon

TYÖVOIMAHANKINNAN ASIANTUNTIJAA

Oletko sinä uusi hankintatiimimme ammattilainen? Tarjoamme näköalapaikan ydinvoima-alan monimuotoisiin tehtäviin ja mahdollisuuden toimia ulkopuolisen työvoiman hankinta-asiantuntijana ainutlaatuisessa toimintaympäristössä.

Olet hakemamme henkilö, kun olet jo ehtinyt ansaita kannuksesi työvoimahankinnan, rekrytoinnin tai HR:n tehtävistä sekä tunnet modernit työvoimahankinta- ja rekrytointityövälineet sekä -kanavat. Vaikutat sosiaalisen median kanavissa aktiivisesti ja koet omaavasi hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Tiedät tulevasi asiakaspalvelutyöhön.

Päivittäisessä työssäsi pidät samanaikaisesti useita työvoimahankintoihin liittyviä asioita hyppysissäsi ja saat ne hallitusti ja aikataulussa vietyä maaliin asti. Olet mukana kehittämässä ulkoisen työvoiman hankintaprosessia, toimittajayhteistyötä ja tuotat helposti sisäistä ja ulkoista viestintämateriaalia. Tehtävä edellyttää toimittajaverkoston hyvää tuntemusta. Tehtäviin sisältyvät uusien toimittajavaihtoehtojen ja työntekijäehdokkaiden hakeminen, kysely- ja tarjousaineistojen laadinta, sopimusneuvottelut ja sopimusten laadinta. Työvoimahankintaa toteutetaan tiiviissä yhteistyössä TVO-konsernin liiketoimintojen kanssa.

Tulet olemaan osa nuorekasta ja osaavaa hankintatiimiä. Toivomme sinun täydentävän tiimiä vankalla ammattitaidollasi ja positiivisellä energiallasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Kirsi Koskinen, puh. 040 513 2059 ja osaamiskeskuspäällikkö Jani Virtanen, puh. 041 431 7659.

Kiinnostuitko?
Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 18.5.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!