(Poistunut julkaisusta)

Työvalmentaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Tehtävän kuvaus

Helsingin sosiaali- ja terveystoimen lännen aikuissosiaalityön yksikköön kuuluu aikuisten ja nuorten sosiaalityön ja - ohjauksen tiimien lisäksi koko kaupunkia palvelevat kuntoutusohjaus, työkykyselvitys, kuntouttava työtoiminta, avotyötoiminta, Uusix-verstaat ja Pakilan työkeskus.

Haemme työvalmentajaa vakinaiseen työsuhteeseen Pakilan työkeskukseen.
Tehtäviisi kuuluu työtoiminnan asiakkaiden työllistymisprosessin tukeminen niin yksilö- kuin ryhmätyön menetelmin.

Arvostamme sitoutumista pitkäjänteiseen työskentelyyn, intoa työtoiminnan ja työvalmennuksen kehittämiseen ja avointa sekä keskustelevaa työskentelyotetta. Työvalmentajan tehtävässä edellytetään työllistymiseen liittyvien tukimuotojen asiantuntemusta ja kykyä soveltaa niitä yksittäisten asiakkaiden työllistymisen tueksi sekä hyviä yhteistyötaitoja toimittaessa yhteistyöverkostojen kuten työnantajien, TE-toimiston, Työvoiman palvelukeskuksen, oppilaitosten, aikuissosiaalityön ja työtoimintaa järjestävien tahojen kanssa. Työvalmentaja toimii tiiviissä yhteistyössä muiden yksikön työvalmentajien kanssa.

Tarjoamme Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, kuten koulutusta, työmatka- ja lounasedun, liikuntapalveluita sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtä ja työnkuvaa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto: Soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto ja työvalmentajan erikoisammattitutkinto.

Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme: Työvalmennuskokemusta vähintään kaksi vuotta ja näyttöä onnistuneesta työvalmennustyöstä.

Luemme eduksi yritysyhteistyöosaamisen, Helsingin kaupungin työllisyys- ja koulutuspalveluiden tuntemuksen ja ruotsin kielen taidon.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

johtaja Tapani Teurokoski, 09 310 69732, tapani.teurokoski@hel.fi