(Poistunut julkaisusta)

Työvalmentaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2019

Tehtävän kuvaus


Työvalmentajan tehtävä on uusi. Työvalmentaja käynnistää valmennustyön Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimen työtoiminnassa, koordinoi sen kehittämistä yhdessä keskeisen verkoston kanssa ja toimii jatkossa työvalmennuksen asiantuntija- ja asiakastyö tehtävissä.

Tehtävän keskeiset sisältöalueet ovat työttömien työtoiminnassa olevien asiakkaiden työllistämisprosessien tukeminen. Se edellyttää työvalmentajalta työllistymiseen liittyvien tukimuotojen tuntemusta ja kykyä soveltaa niitä yksittäisten asiakkaiden työllistymisprosessia tukevaksi. Vaikeammin työllistyvien kohdalla korostuu heidän itsenäiseen elämään tukeminen ja ohjaaminen työllistymiseen ja työssä selviytymiseen liittävissä arjen taidoissa.

Työvalmentaja toimii työllistymistä edistävien toimijoiden moniammatillisessa verkostossa.
Työvalmentajan keskeisiä yhteistyötahoja ovat oppilaitokset, työnantajat, Helsingin monialainen työvoiman palvelukeskus, aikussosiaalityö, TE-toimisto ja muut asiakkaan kannalta merkitykselliset toimijatahot.

Työvalmentaja tukee työtoimintapaikan työnjohtoa asiakastilanteissa ja edistää työyhteisöään toimimaan valmentavalla ja työvalmennusta tukevalla ammatillisella työotteella sekä kehittää työvalmennusta.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on soveltuva alempi korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Työvalmentajan erikoisammattitutkinto.