(Poistunut julkaisusta)

Työvalmentaja, Vammaispalveluiden työ-ja päivätoimintayksiköt
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Vammaispalveluiden työ-ja päivätoimintayksiköt

Työsuhteen kesto: Vakituinen 09.03.2020 tai sopimuksen mukaan - 

Vantaan vammaispalveluiden työ- ja päivätoimintayksiköihin haetaan nyt työvalmentajaa tiimivastaavan tehtäviin. Työhön haetaan työvalmentajaa, jolla on kiinnostusta tulla luomaan uutta tehtävänkuvaa. Arvostamme avointa, kehittämismyönteistä sekä joustavaa työotetta. Työvalmentaja toimii esimiehen alaisuudessa olevien yksiköiden tiimivastaavana osallistuen myös tarvittaessa asiakastyöhön. Tarkempi tehtävänkuva muodostuu töiden aloituksen myötä.

Työvalmentaja työskentelee tiiviisti esimiehen ja työyhteisön kanssa. He yhdessä vastaavat arjen organisoinnista, asiakas- ja henkilöstöasioista, kehittämisestä ja taloudesta.

Etsimme vammaistyön osaajaa, jolla on kehittäminen ja kokonaisnäkemys hallussa sekä hyvät sosiaaliset taidot toimia henkilöstön ja asiakkaiden kanssa. Tehtävään kuuluu valmius erilaisten järjestelmien hallintaan ja tai opetteluun. Tarvittaessa työskentely / sijaistaminen tapahtuu muissakin työ- ja päivätoiminnan yksiköissä.

Kädentaitopaja Kapussi, Käenkukka, Tavitien toimintayksikkö ja Malminiityn toimintakeskus kuuluvat vanhus- ja vammaispalveluiden työ- ja päivätoiminnan kokonaisuuteen. Järjestämme aikuisille vammaisille ja kehitysvammaisille työ- ja päivätoimintaa. Tuemme monipuolisesti asiakkaidemme osallisuutta ja vaikuttavuutta oman elämän sisältöön. Tehtäviin kuuluu yksilökeskeisellä työotteella toiminnan suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen asiakkaiden, työyhteisön ja verkostojen kanssa. Teemme jatkuvaa palvelutarpeen arviointia ja kirjaamista. Yksiköissämme on otettu käyttöön helmikuussa 2020 uusi asiakas-ja potilastietojärjestelmä (Apotti).

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi               opistoasteinen tutkinto.                                                      

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Koulutustaustasta riippuen lääkeluvan suorittaminen koeajalla.

Luemme eduksi: Kokemusta vammaistyöstä, kokemusta ja /tai kiinnostusta työvalmentajana/tiimivastaavana toimimisesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: KVTES:n mukaan.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies, Ashaq Heli
P. 040 5340611
heli.ashaq@vantaa.fi
Tavoitettavissa ma-pe klo 8.00 - 16.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.