Työvaihemestari, Pohjola Rakennus Oy, Kuopio
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2021
Etsimme Pohjola Rakennus Oy:lle kahta innokkaalla asenteella ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettua työvaihemestaria Kuopioon. Tässä työssä pääset kehittämään omaa osaamistasi rakennusalalla osaavien kollegoiden tukemana ja ottamaan vastuuta työnjohdollisista tehtävistä. Tulet pyörittämään työmaan arkea työmaapäällikön sekä muiden työvaihemestareiden tuella. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä sekä aktiivinen työote, tämä paikka saattaa olla juuri sinua varten!
KUVAUS
Tässä työtehtävässä pyörität uudisrakennuskohteen työvaiheita ja arkea kollegoidesi rinnalla. Olet päivittäin yhteydessä eri sidosryhmien kanssa, joten sinulla tulee olla hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot sekä yhteistyökykyinen työote. Työntekijänä sinulta odotetaan rohkeutta tarttua uusiin tehtäviin, kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä hyvää paineensietokykyä. Työskentelet myös kustannustehokkaasti, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet täyttäen.

Pohjola Rakennuksella ollaan kiinnostuneita tulevaisuuden toiveistasi ja pyritään mahdollistamaan kehittymisesi omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Heidän työntekijänsä kuvaa yritystä seuraavalla tavalla: Pohjola Rakennuksella pääsee vaikuttamaan omiin työtehtäviin, kouluttautumaan jatkuvasti ja tulevaisuuden tavoitteista ollaan kiinnostuneita. Meillä saa myös tunnustusta hyvin hoidetusta työstä.

Tarjoamme


* Vaihtelevia työtehtäviä uudisrakentamisen parissa
* Kilpailukykyisen palkan ja kattavat henkilöstöedut
* Erinomaiset kehitysmahdollisuudet arvostetussa rakennusalan yrityksessä

TYÖNKUVA

* Työmaan arjen pyörittäminen työmaapäällikön ja muiden työvaihemestareiden kanssa
* Työvaiheen johtaminen ja valvonta
* Kommunikaatio eri sidosryhmien kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva rakennustekniikan koulutustausta (esim. RKM, RI, DI)
* Kokemusta rakennustyömailta esimerkiksi harjoitteluiden ja kesätöiden kautta
* Sujuva suomen kielen taito


Sinulta löytyy myös


* Kehittymishaluinen asenne
* Hyvät neuvottelu- ja kommunikointitaidot
* Toimeentarttuva ja tarkka työote


Muuta tietoa

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: Vakituinen

Sijainti: Kuopio

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Pohjola Rakennus Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Vuonna 1989 perustetulla perheyrityksellä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa, Jyväskylässä ja Kuopiossa. He suunnittelevat ja rakentavat vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu sekä laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät edut, mukavan työyhteisön sekä arkea sujuvoittavat toimintatavat.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1530398
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio