(Poistunut julkaisusta)

Työvaatemyyjä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019
Etsimme asiakkaallemme Ouluun

MYYJÄÄ työvaatemyyntiin vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on oululainen perheyritys, jonka toiminta on alkanut vuonna 2001. He työllistävät tällä hetkellä 23 henkilöä ja tämän tilikauden odotettu tulos on 8 miljoonaa euroa.

Toivomme, että ymmärrät asiakaspalvelun tärkeyden ja mitä se vaatii sinulta. Olet oma-aloitteinen, reipas, kärsivällinen, iloinen ja ahkera. Kykenet toimimaan niin paineen kuin kiireen alla ja omaksut uutta tietoa tehokkaasti päivästä toiseen. Aikaisempaa kokemusta myynnin alalta ei tarvitse olla, vaan haemme ainoastaan ”huippu” tyyppiä, joka oppii tarvittavat tiedot ja taidot.

On tärkeää, että ymmärrät kokonaisvaltaisesti laadukkaan asiakaskokemuksen arvon. Olet empaattinen, järjestelmällinen ja osaat nähdä asiat myös asiakkaan näkökulmasta. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea, sekä hallitset tietokoneen tehokkaan käytön.

Tarjoamme sinulle eturivin paikan asiakkaamme tehokkaassa ja rennossa tiimissä. Saat loistavan ja osaavan tiimin tuen sekä pääset toimimaan maailman johtavien työvaate brändien kanssa. Palkkaus ja työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus www.go-on.fi sivujen kautta 5.5.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun HR-päällikkö Marja Parkkari p. 0443308824.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.