(Poistunut julkaisusta)

Työvaatemyyjä
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018
IKH-ketjun tukevana kivijalkana toimii pian 50-vuotias kotimainen maahantuontiyritys Isojoen Konehalli Oy, jolla on laaja kokemus teknisen kaupan alalta. Yritys tuo maahan yli 50 000 nimikkeen tuotevalikoimaa 30:stä eri maasta käsittäen mm. työkalut, tekniset koneet ja laitteet, traktorien ja työkoneiden varaosat- ja tarvikkeet, suojaimet, työvaatteet, kiinnikkeet, kemikaalit, akut, maatalousrenkaat ja perävaunut tarvikkeineen. Toimisto ja logistiikkakeskus sijaitsevat Kauhajoella, Etelä-Pohjanmaalla.

Myynti Suomen markkinoille tapahtuu pääosin IKH Työkalut ja Varaosat -jälleenmyyjäverkoston kautta, joka kattaa koko Suomen yli 130 myymälän vahvuudella. Myymälät palvelevat laajaa asiakaskuntaa harrastajista ammattilaisiin.

Etsimme nyt IKH-myymälään, Espoon Suomenojalle,

TYÖVAATEMYYJÄÄ

kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluu työ- ja suojainvaatteiden myyntityö, asiakaspalvelu sekä muut myymälän työtehtävät.

Voit olla etsimämme henkilö, jos viihdyt asiakaspalvelutehtävien ja myynnin parissa. Omaat reippaan asenteen, olet oma-aloitteinen ja oppimishaluinen sekä tartut rohkeasti uusiin haasteisiin ja sinulla on jo aikaisempaa kokemusta myyntityöstä.

Työ on kokoaikainen, 6 kuukauden mittainen määräaikaisuus. Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään heinäkuun alusta. Myymälä sijaitsee Espoon Suomenojalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Myymälä on avoinna arkisin klo 7-19 ja lauantaisin klo 9-16. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Jos koet että tämä on juuri sinun pelipaikkasi ja haluat kuulua joukkueeseen, lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi.