(Poistunut julkaisusta)

Työvaatemyyjä, B to B
Blåkläder Workwear Center

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018
Blåkläder on valmistanut ja toimittanut työvaatteita vuodesta 1959 pääasiassa Ruotsin markkinoille. Yritys kuuluu Ruotsin johtaviin raskaan sarjan ammattiasuvalmistajiin. Blåkläder valmistaa vuosittain lähes 2 miljoonaa vaatekappaletta omilla tehtaillaan. Suomessa Blåkläder on yksi markkinoiden nopeiten kasvavista työvaatemerkeistä.

Blåkläder Workwear Center on Vantaan Porttipuistossa toimiva työvaatemyymälä. Myymälä tarjoaa suuren valikoiman korkealaatuisia ja toimivia työvaatteita, kenkiä ja työhanskoja.
Lisätietoja Blåkläder Workwear Centeristä löydät osoitteesta www.blaklader.fi sekä www.bkwc.fi


Etsimme nyt Blåkläder Workwear Centerille

TYÖVAATEMYYJÄÄ, B to B


Myyjän vastuulle kuuluu koko myyntiprosessin läpivienti uusasiakashankinnasta ja tapaamisten järjestämisestä kaupan päättämiseen. Myyntialueena on Uusimaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta ja ulospäinsuuntautunutta luonnetta, neuvottelutaitoja sekä loistavaa asiakaspalveluasennetta. Oma auto on tässä työssä välttämätön.

Kaupallinen koulutus ja aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla kaiken kokenut ja nähnyt myyntikonkari, me huolehdimme kyllä riittävästä perehdytyksestä. Tärkeintä on, että olet tyyppinä aktiivinen ja aloitekykyinen, et pelkää ottaa kontaktia uusiin ihmisiin ja hoidat aina sovitut asiat sovitussa aikataulussa. Et lannistu helposti, vaan motivoidut sinulle asetetuista tulostavoitteista. Asenne ratkaisee!

Tarjoamme kokoaikaisen päivätyön, kattavan perehdytyksen tehtävään, kannustavan palkkausmallin (kk-palkka + provisio) sekä mahtavan työyhteisön tuen.
Valittu työntekijä työllistyy suoraan Blåkläder Workwear Centerille.

Työ alkaa viimeistään tammikuun alussa 2019, kuitenkin heti sopivan henkilön löydyttyä.
Jos kiinnostuit, lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään osoitteessa www.go-on.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaa, Jussi Reilin, +358 50 525 9153 tai jussi.reilin@go-on.fi