(Poistunut julkaisusta)

Työvaate- ja suojainmyyjä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Etsimme asiakkaallemme IKH Oy:lle myynnillistä otetta omaavaa työvaate- ja suojainmyyjää.

Työkalu ja Varaosa Oy Tampereen:n IKH-suurmyymälä sijaitsee Pirkkalassa. Heidän tuotevalikoimaansa kuuluvat mm. työkalut, tekniset koneet ja laitteet, traktorien ja työkoneiden varaosat sekä tarvikkeet, suojaimet, työvaatteet, kiinnikkeet, kemikaalit, akut, hydrauliikka, maatalousrenkaat ja perävaunut tarvikkeineen.

Työhösi tulee kuulumaan myymälän monipuoliset tehtävät aina yritysmyynnistä ja asiakaspalvelusta tavaran purkuun, esillepanoon sekä brodeearaus ja painatustöihin. Päätuoteryhmiä ovat työvaatteet ja turvajalkineet sekä suojainten myynti.

Hakijalta odotetaan:

  • Kaupallista koulutusta ja kokemusta asiakaspalvelun ja myyntityön saralta
  • Asiakaslähtöisyyttä
  • Ripeyttä, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä
  • Hyviä ATK-taitoja 
  • Halua oppia uutta ja kehittää itseään

Hakijan eduksi luetaan:

  • Teknisen alan ja tuoteryhmien tuntemus

Tämä on mahdollisuutesi päästä osaksi energistä ja iloista myyntitiimiä vastuullisella ja monipuolisella työnkuvalla. Teknistä osaamista ei vaadita, tuoteryhmiin perehdytetään käyttäjäyrityksen toimesta. Palkkaus kaupan alan TES.

Jos sinä olet mielestäsi juuri hakemamme henkikö, niin hae paikkaa heti kotisivujemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi kautta, ja liitä mukaan CV. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa paikasta antaa Janne Malmisaari, puh. 044 412 4637, janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi

Linkki työpaikkailmoitukseen sivuillamme

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti (digitaalinen markkinointi)
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi