Työvaate- ja suojainmyyjä, SN-Kiinnike Oy (Turku)
SN-Kiinnike Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

SN-Kiinnike Oy on 1995 perustettu yritys, joka tarjoaa rakennusalan ammattilaisille monipuoliset kiinnitystarvikkeet sekä sähkötyökalut lähinnä Varsinais-Suomen alueella.
Edustamme tunnettujen valmistajien laatutuotteita, joilla tehdään kestäviä ja turvallisia rakennusratkaisuja minkä tahansa kokoisissa hankkeissa. Yritys työllistää tällä hetkellä 13 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli noin 5 miljoonaa. Lisätietoa yrityksestä http://www.sn-kiinnike.fi/

Etsimme nyt TYÖVAATE- JA SUOJAINMYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Monipuolisessa tehtävässä vastaat laadukkaiden työvaatteiden ja suojainten myynnistä. Työ on liikkuvaa, ja suuri osa ajasta menee asiakastapaamisten merkeissä. Saat valmiita asiakkuuksia, mutta aktiivinen uusasiakashankinta on myös tärkeää.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä ajantasaisia tietoteknisiä taitoja. Oma-aloitteinen ja aktiivinen työskentelyote ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Pääset toimimaan laadukkaiden tuotteiden parissa, jonka lisäksi tarjoamme mukavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin 9.00–16.00.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385423
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku