(Poistunut julkaisusta)

Työuravalmentaja, Uusimaa
Barona Työkykypalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Toimintamme kasvaessa haemme työuravalmentajaa Uudellemaalle

Barona Työkykypalvelut ohjaa vuosittain 1000 ihmistä työkykyä vastaaviin, sopiviin töihin. Olemme useiden eläke- ja tapaturmavakuutusyhtiöiden kumppani ammatillisessa kuntoutuksessa, jonka tarkoituksena on auttaa työkyvyttömyysuhanalaisia ihmisiä jatkamaan työelämässä. Työuravalmentajana pääset olemaan asiakkaan tukena, kun työkyky syystä tai toisesta heikkenee ja työuran jatkuvuus on vaarassa.

Tarjoamme apua myös muissa tilanteissa, joissa alan- tai ammatinvaihto tuntuu ajankohtaiselta. Autamme tällöin asiakasta tunnistamaan tekijöitä, jotka vaikuttavat hänen ammattitaitoonsa, motivaatioonsa ja työssä suoriutumiseensa. Tarvittaessa lähdemme kartoittamaan miten omaa osaamista voisi kehittää tai mitä muuta asiakas voisi nykyisen työnsä sijasta tehdä jatkossa. Haastavissa tilanteissa tukea saattaa kaivata myös työnantajayritys. Yhteistyössä pyrimme löytämään kestäviä ja vastuullisia ratkaisuja eri tilanteiden ratkaisemiseksi.

Työuravalmentajan keskeisiä taitoja ovat asiakkaan ratkaisukeskeinen kohtaaminen ja kyky auttaa asiakasta tunnistamaan voimavarojaan ja vahvuuksiaan. Työyhteisömme on osoitus siitä, että työuravalmentajan työtä pystyy tekemään laadukkaasti hyvinkin erilaisilla taustoilla. Joukkoomme mahtuu esimerkiksi mielenterveystyön, sosiaalialan, henkilöstöhallinnon ja työkykyjohtamisen osaajia. Mitä osaamista sinä toisit mukanasi työyhteisöämme rikastuttamaan? Parhaan kuvan työmme sisällöstä saat työuravalmentajamme Irinan kertomana täältä: https://youtu.be/EvaqTXzDitk

Saattaisit viihtyä työuravalmentajan työssä, mikäli ihannetyöpäiväsi sisältää vaihtelevia kohtaamisia ja viestintää eri sidosryhmien kanssa, aktiivista tiedonhakemista ja ongelmanratkaisua sekä iltapäiväkahvin nauttimista tiimin kesken. Tasapainoa liikkuvaiselle työlle saat suunnittelemalla oman kalenterisi sellaiseksi, että se palvelee työssäsi menestymistä juuri sinulle parhaalla tavalla, oli se sitten toimistolla kollegoiden kanssa sparraillen tai sitten kotisohvalla villasukat jalassa raporttia kirjoittaen.

Vaikka teemmekin työtämme itsenäisellä otteella, et silti jää yksin. Esimiehesi ja kollegoidesi lisäksi voit tarpeen tullen kääntyä Baronan eri toimialojen osaavien rekrytoijien puoleen, joilta saat kerättyä valmennuksessa hyödynnettävää ajantasaista tietoa esimerkiksi eri työtehtävien työllistävyydestä tai osaamisvaatimuksista.

Osaamme pysähtyä nauttimaan onnistumisista, mutta haluamme silti jatkuvasti olla kehittämässä aina vaikuttavampaa palvelua asiakkaillemme ja olla omalta osaltamme tekemässä työelämästä onnellisempaa kaikille. Esimiehenä haluan kuulla sinun tavoitteistasi työelämässä ja tukea sinua kehittymään urallasi toivomaasi suuntaan.

Tiimimme palvelee asiakkaita Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Lohjalla, Nummelassa, Karkkilassa, Porvoossa ja Järvenpäässä. Mainitsethan hakemuksessasi millä paikkakunnilla olet ensisijaisesti kiinnostunut työskentelemään. Oman auton käyttömahdollisuus ei ole välttämättömyys, sillä liikumme sujuvasti myös julkisilla kulkuvälineillä.

Mikäli kiinnostuit hakemaan meille työuravalmentajaksi, täydennäthän hakulomakkeen tiedot työhistoriastasi ja koulutuksestasi huolellisesti, jotta osaamisesi tulee parhaalla mahdollisella tavalla esiin hakemusvaiheessa. Mainitsehan myös millä kielillä pystyt valmennusta tekemään. Liitäthän hakemuksen yhteyteen palkkatoiveesi ja ansioluettelosi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, voit olla minuun yhteydessä soittoaikana 21.9 klo 14-16. Tässä yhteystietoni: Anni Korhonen, palvelupäällikkö, puh: 0504392319