(Poistunut julkaisusta)

Työuravalmentaja, Barona Työkykypalvelut Oy
Barona Työkykypalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019

Ammatillisen kuntoutuksen tarkoituksena on auttaa työkyvyttömyysuhan alaisia henkilöitä jatkamaan työelämässä pidempään. Meidän tehtävämme on etsiä näille henkilöille uusia mahdollisuuksia tehdä työtä, jotta he pääsevät taas loistamaan.

Barona Työkykypalvelut hakee liiketoiminnan kasvaessa Työuravalmentajaa Jyväskylään.

Barona Työkykypalvelut toimii valtakunnallisesti ja palvelua tuottaa moniammatillinen asiantuntijoiden tiimi, joka koostuu ammatillisen kuntoutuksen ja työkykyjohtamisen asiantuntijoista sekä psykologeista. Ohjaamme vuosittain lähes tuhat henkilöä työkykyä vastaaviin, sopiviin töihin. Palvelumme piiriin tulee henkilöitä aina arkkitehdeistä varastotyöntekijöihin ja siivoojista bussinkuljettajiin. Työuravalmentajana pääset tekemään yksilövalmennusta monipuolisessa työympäristössä ja hienossa tiimissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa kokemusta erilaisten ihmisten kohtaamisesta (esim. haastatteluiden tai valmennusten muodossa). Sinulla on mielellään vähintään AMK-tasoinen koulutus soveltuvalta alalta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai esimerkiksi vaativasta henkilöasiakastyöstä. Olet aidosti kiinnostunut ihmisistä, sinulla on ratkaisukeskeinen työote ja olet tuloshakuinen. Uskot pitkäjänteisellä työllä saavutettaviin tuloksiin ja olet asiakastyössä aktiivinen. Pystyt toimimaan tehokkaasti osana tiimiä ja toisaalta viemään asioita eteenpäin oma-aloitteisesti. Arvostamme tuntemusta työ- ja koulutusmarkkinoista sekä erilaisista työllistymisväylistä ja -mahdollisuuksista.

Työskentelet osana energistä tiimiä, jossa sinulla on mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä. Työpäivämme ovat monipuolisia ja pääset tekemään työtä omalla persoonallasi. Meillä töissä saa olla hauskaakin ja kavereilta saa aina apua tarvittaessa!

Käy tutustumassa baronalaisiin sosiaalisessa mediassa. Löydät meidät Facebookista nimellä Barona (@BaronaCareers), Instagramista @Baronacareers, Twitteristä @BaronaCareers ja LinkedInistä Barona.

Irina kertoo työstämme lisää oheisessa videossa: https://careersblog.barona.fi/tyokylassa-niko-kivela-kayta-omia-kykyjasi-jakso-8

Liitäthän palkkatoiveesi hakemukseen. Työ edellyttää liikkumisvalmiutta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja videohaastattelukutsut lähetetään hakuajan sisällä.

Puhelintiedustelut: pe 1.11. klo9-10 tai to 7.11. klo14.30-16.00

Puhelintiedustelut: pe 1.11. klo9-10 tai to 7.11. klo14.30-16.00