(Poistunut julkaisusta)

Työturvallisuuspäällikkö
Peab Industri Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Etsimme nyt Työturvallisuuspäällikköä

vakituiseen työsuhteeseen koko Suomen alueelle. Toimipisteesi voi sijaita esimerkiksi Helsingissä, Pirkkalassa, Jyväskylässä tai muulla paikkakunnalla, jossa meillä on toimisto.

Hakemamme työturvallisuuspäällikkö tulee osaksi Swerock Suomen HSEQ-organisaatiota ja vastaa Swerock Suomen liiketoimintojen työturvallisuuden kehittämisestä ja toimeenpanosta. Hakemamme työturvallisuuspäällikkö tekee läheistä yhteistyötä Peab Asfalt Suomen liiketoiminnan työturvallisuuspäällikköjen kanssa.

Työturvallisuuspäällikön vastuulla on mm.  sisäiset työturvallisuusauditoinnit louhinta- ja murskaustyömailla sekä valmisbetonitehtailla eri puolella Suomea, työturvallisuusmittareiden, -havaintojen ja -poikkeamien tutkinta, analysointi ja raportointi sekä työturvallisuuden kehittämistä. Tehtäviin lukeutuu myös yhteisten ohjeistusten, koulutusten ja perehdytysten suunnittelua, kehittämistä, toteuttamista ja ylläpitämistä. Näiden ohella työturvallisuuspäällikkö vastaa sisäisestä turvallisuusviestinnästä ja konsernille tehtävästä työturvallisuusraportoinnista sekä lainsäädännön seuraamisesta ja siihen vaikuttamisesta toimialajärjestön kautta.

Sinulta odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vähintään 5 vuoden kokemusta monipuolisista tehtävistä työturvallisuuden parissa. Työturvallisuuteen liittyvä lainsäädäntö on tullut sinulle jo hyvin tutuksi. Sinulla on myös näkemystä siitä, miten työturvallisuuskulttuuria kehitetään, jonka lisäksi sinulla on kykyä ja halua kehittää toimintaa sen mukaisesti. Omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, ja osaat viestiä selkeästi ja ytimekkäästi. Tähän liittyen edellytämmekin hakijalta erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa, joiden lisäksi myös ruotsin kielen taito nähdään etuna. Arvostamme myös aiempaa kokemusta hyvän työturvallisuuskulttuurin omaavissa rakennus- ja teollisuusalan yrityksissä työskentelystä sekä muiden HSEQ-osa-alueiden parissa työskentelystä.  Työmailla tehtävät sisäiset auditoinnit ja työmaiden tukeminen työturvallisuusasioissa ovat merkittävä osa tehtävää. Tämän takia edellytämmekin oma-aloitteista ja rohkeaa työotetta sekä matkustusvalmiutta Suomessa. Tehtävänkuvaasi voi kuulua myös muita HSEQ-tehtäviä kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. 

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut. Työnantajanasi toimii Peab Industri Oy.
Lisätietoja tehtävästä antaa johtava ympäristöasiantuntija Kristiina Hänninen, p.  0400 787 453, kristiina.hanninen@swerock.com 

Verkkosivuiltamme voit lukea lisää liiketoiminnastamme www.swerock.fi 

Hae tehtävää 29.1.2021 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV osoitteeseen tyopaikat@peabasfalt.fi