(Poistunut julkaisusta)

Työturvallisuuspäällikkö
Peab Industri Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Etsimme nyt Työturvallisuuspäällikköä

vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Suomen alueelle.

Hakemamme työturvallisuuspäällikkö tulee osaksi Peab Asfalt Suomen HSEQ-organisaation Ympäristö ja työturvallisuus -tiimiä ja vastaa Peab Asfalt Suomen –liiketoiminnan työturvallisuuden kehittämisestä. Hakemamme työturvallisuuspäällikkö tekee läheistä yhteistyötä toisen työturvallisuuspäällikkömme kanssa. 

Työturvallisuuspäällikön vastuulla on mm. työturvallisuuden kehityssuunnitelman laatiminen, työturvallisuuden kehityshankkeiden käytäntöön vienti ja niiden etenemisen ja vaikuttavuuden seuraaminen, työturvallisuusmittareiden, -havaintojen ja -poikkeamien analysointi sekä niihin perustuen kehitysideoiden tunnistaminen. Tehtäviin lukeutuu myös yhteisten ohjeistusten, koulutusten ja perehdytysten suunnittelua, kehittämistä ja ylläpitämistä. Näiden ohella työturvallisuuspäällikkö vastaa sisäisestä vastuullisuusviestinnästä ja konsernille tehtävästä työturvallisuusraportoinnista. 

Sinulta odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vähintään 5 vuoden kokemusta monipuolisista tehtävistä työturvallisuuden parissa. Työturvallisuuteen liittyvä lainsäädäntö on tullut sinulle jo hyvin tutuksi. Sinulla on myös näkemystä siitä, miten työturvallisuuskulttuuria kehitetään, jonka lisäksi sinulla on kykyä ja halua kehittää toimintaa sen mukaisesti. Omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, ja osaat viestiä selkeästi ja ytimekkäästi. Tähän liittyen edellytämmekin hakijalta erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, jonka lisäksi myös ruotsin kielen taito nähdään etuna. Arvostamme myös aiempaa kokemusta hyvän työturvallisuuskulttuurin omaavissa rakennus- ja teollisuusalan yrityksissä työskentelystä sekä muiden HSEQ-osa-alueiden parissa työskentelystä. 

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ympäristö- ja työturvallisuuspäällikkö Maiju Räsänen, p. 050 590 8460, maiju.rasanen@peabasfalt.fi

Verkkosivuiltamme voit lukea lisää liiketoiminnastamme 

www.peab.fi, www.peabasfalt.fi, www.swerock.fi ja www.lambertsson.fi.

Hae tehtävää 30.10.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV osoitteeseen tyopaikat@peabasfalt.fi