(Poistunut julkaisusta)

Työturvallisuuspäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Haemme TYÖTURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.


ISS Palveluiden tavoite on tulla alan parhaaksi turvallisuus-, terveys- ja ympäristöasioissa. Olemme ottaneet isoja harppauksia kohti tätä tavoitetta ja etsimme nyt uutta jäsentä tiimiimme matkalla hyvästä parhaaksi.


Työturvallisuuspäällikkönä tehtäväsi on laaja alkaen johdon sparrauksesta, turvallisuuskulttuurin rakentamisesta ja toimintamalliemme jatkuvasta parantamisesta yltäen esimiesten tukemiseen esimerkiksi vaativien kohteiden riskienarvioinneissa, auditoinneissa ja tapaturmatutkinnoissa. Tehtävään kuuluu työsuojelupäällikön vastuut nimetyissä yksiköissä sekä yhteisiä projekteja muiden maiden kollegoiden kanssa. Päätoimipaikkasi on Helsingissä.


Odotamme sinulta näyttöä tuloksekkaasta työturvallisuusjohtamisesta. Kokemus laatustandardeista ja johtamisjärjestelmien sertifioinnista on eduksi. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvät tietotekniset ja digitaaliset valmiudet. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä ja olet valmis matkustamaan.


Työotteeltasi olet yhteistyökykyinen, asiakaslähtöinen ja tuloshakuinen. Hoidat projekteja systemaattisesti ja viet vastuullasi olevat asiat maaliin. Tehtävässä menestyminen vaatii hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä todellista halua varmistaa, että henkilöstömme pääsee terveenä kotiin joka päivä.


Tarjoamme hienon mahdollisuuden tulla vahvistamaan turvallisuuskulttuuria noin 8000 hengen tiimissä Suomessa sekä rakentamaan ISS Palveluita maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Tukenasi on globaalin konsernin osaaminen, pätevät kollegat sekä koko yritysjohdon vahva sitoutuminen.


Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 2.12. klo 15 - 17 työturvallisuusjohtaja Vesa Suomalainen p. 0500 446 319.


Jos sytyit, täytä sähköinen hakemus 8.12.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Liitäthän hakemukseen CV:si.