(Poistunut julkaisusta)

Työturvallisuuspäällikkö
NCC Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Sykkiikö sydämesi työturvallisuudelle? Jos jaat kanssamme saman intohimon, liity joukkoomme rakentamaan entistä turvallisempaa työelämää! 

Monipuolisessa tehtävässä toimit kumppanina vastuualueellesi kuuluvien toimialojen ja työmaiden työturvallisuusasioissa. Osallistut työturvallisuuden toiminnansuunnitteluun, työturvallisuuden hankkeisiin ja raportointiin. Vastaat toimialasi työturvallisuusosaamisesta, seuraten jatkuvasti alan ja lainsäädännön kehitystä sekä tunnistaen myös mahdollisia lisäkoulutustarpeita. Tärkeä osa työtäsi ovat säännölliset työturvallisuuskierrokset työmailla. Pääset osallistumaan NCC:n ja alihankkijoidemme turvallisuuskulttuurin kehittämiseen mm. käyttäytymislähtöisiä näkökulmia hyödyntäen ja auttamaan meitä parantamaan työturvallisuuttamme entisestään.

Toivomme sinulta

  • Vankkaa kokemusta työturvallisuuteen liittyvistä käytännöistä ja prosesseista
  • Kokemusta ja halua toimia strategisena kumppanina työturvallisuuskulttuurin kehittämisessä
  • Työturvallisuuteen liittyvän lainsäädännön tuntemusta
  • Hyviä IT-taitoja sekä erinomaista kielitaitoa (englanti, muut kielet eduksi)
  • Rakennusalan tuntemus ja työmaakokemus ovat edellytys tehtävässä menestymiselle

 

Meillä pääset aidosti vastuulliseen tehtävään organisaation avainrooliin osaksi tiimiä, johon kuuluu sinun lisäksesi 7 alan rautaista ammattilaista. Toimistolla puurtamisen sijaan pääset myös lähelle tuotantoa ja matkustamaan osana työtä (kotimaassa 5-10 päivää/kk omasta sijainnistasi riippuen). Pääset pitkälti itse oman kalenterisi hallitsijaksi ja olemmekin avoimia kaikille sijainneille, esim. Oulu, Turku, Tampere.

Olemme pieni ja tiivis työyhteisö, jossa työtä osataan tehdä pilke silmäkulmassa. Teemme töitä avoimella ja keskustelevalla tyylillä ja osaamme iloita onnistumisista. NCC:llä arvostetaan työn ja vapaa-ajan tasapainoa ja panostetaan henkilöstön jaksamiseen ja viihtymiseen. Esimerkiksi pääkaupunkiseudun Kunnonrakentajat -henkilöstökerho tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet harrastaa ja verkostoitua muiden NCC:läisten kanssa. Tule viihtymään joukkoomme!

Unelmatyösi on muutaman klikkauksen päässä - ilmoita kiinnostuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 9.12. Ennen sopimuksen allekirjoittamista pääset kolmivaiheisessa prosessissa tapaamaan tulevaa esimiestäsi, tiimiläisiä, ja NCC Buildingin maajohtajaa. Toivottavasti pääsemme tutustumaan sinuun pian! Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä saat työturvallisuuspäällikkö Arto Huhtaselta, +358 43 850 1533. 

Tutustu työturvallisuuspäällikön työhön katsomalla video!

Lisää juttua NCC:stä työpaikkana löydät: www.ncc.fi/Tule-toihin/ ja blogistamme https://beyondconstruction.fi/

Tutustu NCC:läisten työhön ja fiilikseemme Instagamin-tililtä: https://www.instagram.com/ncc_fi/