(Poistunut julkaisusta)

Työturvallisuuspäällikkö
Kreate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2018

Haemme Kreatelle työturvallisuuspäällikköä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vähintään kahden vuoden kokemusta työturvallisuuspäällikön tehtävistä. Toivomme, että sinulla on kokemusta myös rakennusalasta. Edellytämme hyviä sosiaalisia ja vuorovaikutustaitoja sekä jämäkkää otetta työmaiden turvallisuusasioiden hoitamiseen ja tukemiseen. Työssäsi tulet pitämään koulutuksia ja laatimaan erilaisia ohjeistuksia, joten hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito on edellytys tehtävässä onnistumiselle.

Työturvallisuuspäällikön tehtävässä toimit asiantuntijana turvallisuus-, ympäristö- ja työsuojeluasioissa. Teet tiiviisti yhteistyötä työsuojeluviranomaisten ja muiden alan toimijoiden kanssa (esim. INFRA Ry:n turvallisuusvaliokunta, Liikennevirasto). Yrityksen sisällä teet tiiviisti yhteistyötä mm. projektien, eri tukitoimintojen ja johdon kanssa. Työssäsi olet aktiivisessa yhteydessä projekteihin ja seuraat työturvallisuuden toteutumista päivittäisessä työssä. Työ edellyttää jonkin verran matkustusvalmiutta.

Vastaat työturvallisuuspäällikkönä mm.

  • työturvallisuuteen liittyen ohjeistusten, koulutusten ja muiden materiaalien suunnittelusta
  • turvallisuus- ja ympäristödokumenttien laadinnasta ja ylläpidosta
  • tapaturmien ja vaaratilanteiden tutkimisesta sekä riskienarviointien tukemisesta
  • turvallisuuteen liittyvien tapahtumien järjestämisestä
  • turvallisuuden tunnuslukujen seurannasta ja raportoinnista
  • lakisääteisistä työsuojelupäällikön tehtävistä
  • yhteistyöstä alan järjestöjen ja viranomaisten kanssa työturvallisuuteen liittyen
Tarjoamme

Tarjoamme kasvavan yrityksen edut, sekä eturivin paikan huippuammattilaisten tiimissä. Kreatella saat mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä omalla urapolullasi. Arvostamme ammattitaidolla toimeen tarttuvia yrittäjähenkisiä työkavereita, inhimillisyyttä sekä toisten arvostamista ja kunnioittamista. Vaikka teemme tosissamme töitä, emme suinkaan unohda huumoria ja työssä viihtymistä. Olemme Kreatella ylpeitä matalasta organisaatiostamme ja joustavista toimintatavoistamme.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa teknisen toimiston johtaja Jaakko Kivi p. 040 555 0221 tai jaakko.kivi@kreate.fi. Haku päättyy 17.6.