(Poistunut julkaisusta)

Työturvallisuuskouluttaja
Kiwa Inspecta / LIS Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Haluatko työskennellä kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä, jossa pääset mukaan rakentamaan ja kehittämään koulutustoimintaa? Toimintamme laajentuessa etsimme työturvallisuuskouluttajaa Turkuun.

Toimit kouluttajana niin asiakkaidemme luona järjestetyissä koulutustilaisuuksissa kuin avoimissa koulutuksissamme. Asiantuntijana olet osa osaavaa tiimiämme, joten työssäsi sinua tukee joukko koulutussuunnittelun ammattilaisia.

Arvostamme aikaisempaa koulutuskokemusta ja osaamista työturvallisuuden kehittämisestä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse osata vielä kaikkea, sillä koulutamme sinut työn ohella huippuasiantuntijaksi työturvallisuuskulttuurin kehittämisessä. Sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskorttikouluttajan pätevyys. Katsomme eduksi myös muut kouluttajapätevyydet sekä EHS-alan asiantuntemuksen. Olet aikaansaava, asiakkaiden ja kollegoiden kanssa hyvin toimeen tuleva ja vastuuntuntoinen tekijä.

Meillä voit työskennellä työsuhteisena tai oman yrityksen kautta. Tehtävässä on mahdollisuus edetä myös kansainväliseen koulutustoimintaan mukaan.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.12.2019.