(Poistunut julkaisusta)

Työturvallisuuskortillisia kesätyöntekijöitä Äänekosken ja Suolahden alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019
Ovatko kesän suunnitelmat vielä tekemättä? Vietä kesäsi duunISSa!

Äänekosken ja Suolahden alueella on auki vielä muutama kesätyöpaikka erilaisiin siivous- ja monipalvelutehtäviin. Työt alkavat kesäkuun alkupuolella ja jatkuvat elokuun puoliväliin saakka. Työtä tehdään teollisuuskohteissa ja tämän vuoksi edellytämme kaikilta tehtävään valittavilta henkilöiltä työturvallisuuskorttia sekä täysi-ikäisyyttä.


Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla edellisten lisäksi hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Muut taitosi ja kokemuksesi lasketaan eduksesi, joten muistathan mainita hakemuksessasi, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä. Me perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tiimi on tukenasi läpi kesän! Kohteidemme sijainnin vuoksi kulkupeli helpottaa kulkemista.


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse rahaa kesän rientoihin tai syksyn säästöihin. KesäduunISSa olet meille yhtä tärkeä tiiminjäsen kuin kuka tahansa muukin. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja maksamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.


Aloita valmistautuminen kesään jo nyt ja lähetä hakemuksesi viimeistään 21.5.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi


Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydäa katsomassa YouTubesta.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.