(Poistunut julkaisusta)

Työturvallisuuskortillisia kantajia PK-seudulle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018
Toimenkuva
Etsimme nyt reippaita työturvallisuuskortin omaavia kantajia pääkaupunkiseudulla tehtäviin kantohommiin.

Teemme työmaakantoja pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiin ja tarvitsemme nyt lisäkäsiä. Keittiökalusteet on kannon kohteena ja tehtävänäsi on saada ne kuljetettua kontista asuntoon täsmällisesti ja turvallisesti saumattomalla yhteistyöllä muun tiimin kanssa. Työt alkavat arkiaamuisin klo 7 ja kestävät kohteesta riippuen 5-8 tuntia per päivä. Tätä työtä voisit tehdä oman tilanteesi mukaan yhtenä tai useampana päivänä viikossa.
Odotamme sinulta
Kantohommat vaativat tekijältään erinomaista asennetta ja motivaatiota, sillä kalusteet eivät itse itseään kanna vaan sinun on näytettävä kaapille paikka. Reipas työote ja Can do -asenne ovat valttikortteja tässä työssä. Työ sijoittuu rakennustyömaalle, joten työturvallisuuskortti on tehtävässä pakollinen. Me järjestämme sinulle muut tarvittavat varusteet ja kulkuluvat sekä huolehdimme riittävästä perehdytyksestä.

Kantajien tulee olla hyvässä fyysisessä kunnossa, jotta työ säilyy mielekkäänä eikä puhti lopu kesken työpäivän, joten odotamme myös sinulta hyvää kuntoa. Lisäksi suomenkielen osaaminen on tiimityöskentelyn kannalta tärkeää, mutta suomen ei tarvitse olla äidinkielesi.
Muut tiedot
Meillä kantohommat ovat mukavia ja vaihtelevia ja ne tehdään aina ilon kautta. Kannon kohteet ja tilanteet saattavat muuttua ja vaihdella, mutta itse kantoryhmä pysyy pitkälti samana. Kantoryhmä on täynnä hyviä tyyppejä ja sinä voisit olla oiva lisäys heidän joukkoonsa. Mikäli koet, että olet etsimämme kantaja, lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.vmp.fi ja perustele, miksi meidän tulisi valita juuri sinut!

Palkkaus rakennusalan TES mukaisesti. Työ on keikkaluontoista, mutta sitä on tarjolla useammalle päivälle viikossa. Mikäli haluaisit tehdä täysiä tunteja, meillä on tarjota myös muita keikkahommia oheen.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten toimi pian. Lisätiedustelut voit esittää HR-assistentti Hanna Rätölle, puh. 0403075110 tai e-mail hanna.ratto@vmp.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.
Kesto
sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Hanna Rättö, hanna.ratto@vmp.fi, 0403075110
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.06.2018 mennessä.