(Poistunut julkaisusta)

Työturvallisuuskortillinen siivooja, Winclean Oy / Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle tarvittaessa töihin kutsuttavaa, työturvallisuuskortillista siivoojaa rakennustyömaille Pirkanmaan alueelle. 

Kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava työsuhde, jossa työtä tehdään eri kohteissa loppusiivousten ja muiden erikoissiivousten parissa. Työt alkavat mahdollisimman pian. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7.- 15.00 välillä, satunnaisesti kuitenkin myös iltavuoroja ja töitä saattaa olla myös viikonloppuisin. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen. 

Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja ajokorttia. Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, erityisesti rakennusalan siivoustehtävistä tai loppusiivouksesta, ripeää ja motivoitunutta työotetta sekä riittävää suomen kielen taitoa.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle tiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, perehdytyksen työtehtäviin sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. Saat myös mukavat työkaverit ja tehokkaan työtiimin. 

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Niina Vuoksi, p. 050 411 1878.

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Työt alkavat mahdollisimman pian, joten toimithan ripeästi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.