(Poistunut julkaisusta)

Työturvallisuuskoordinaattori - harjoittelija
Caruna Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Haemme työturvallisuuskoordinaattoriharjoittelijaa jakamaan hyvää energiaa ja luomaan turvallista työympäristöä työntekijöillemme ja asiakkaillemme. Tehtävä on määräaikainen ja sijaitsee viihtyisissä toimitiloissamme Espoon Leppävaarassa.

Carunan tavoitteena on taata turvallinen sähköverkko ja työympäristö toiminnassa mukana oleville työntekijöille, asiakkaille, muulle yhteiskunnalle ja ympäristölle. Carunassa HSE-toimintaa (HSE = työterveys-, turvallisuus- ja ympäristö) koordinoidaan, ohjataan ja kehitetään yli organisaatiorajojen toimivassa HSE-ryhmässä.

Työturvallisuuskoordinaattorina osallistut Carunan HSE-toimintaan ja erityisesti urakoitsijaturvallisuuden parantamisohjelmaan. Ohjaat ja valvot sovittujen toimenpiteiden toteuttamista, opastat organisaatiota oikeisiin toimintatapoihin sekä osallistut ohjeiden laadintaan, päivittämiseen ja jalkauttamiseen. Olet myös mukana luomassa ja kehittämässä uusia toimintatapoja.

Tarjoamme

Carunalaisena pääset toimimaan monipuolisella alalla, joka on elintärkeä koko Suomen arjen toimivuuden takaajana. Työnantajana Caruna on energinen ja ketterä. Olemme Suomen johtava sähkönsiirtoyhtiö ja oman alamme ykkönen, mutta kulttuuriimme kuuluu toimia ihmislähtöisesti ja uutta keksien ja kokeillen. Meillä saat tilaa oppia, kehittyä ja ottaa vastuuta heti ensimmäisestä päivästä alkaen! Työhyvinvointi, työssä jaksaminen ja reilu palkitseminen ovat mielestämme tärkeitä asioita. Ne takaavat, että carunalaisilla riittää hyvää energiaa niin työhön kuin vapaa-ajallekin. Panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen tarjoamalla konkreettisia etuja, palveluita ja aktiviteetteja osana työsuhdetta.

Odotamme

Olet turvallisuusalan pää- tai sivuaineopiskelija ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa ja sinulla on alan kokemusta esimerkiksi kesätöistä. Sähkö-, rakennus-, energia- tai ympäristöalan tuntemus ovat tehtävässä eduksi. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja aikaansaava, ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja koordinointitaidot. Puhut ja kirjoitat suomea selkeästi ja tulet toimeen myös englannin kielellä. Hallitset MS Office -sovellusten peruskäytön.

Tehtävän voi aloittaa joustavasti touko-elokuussa ja se kestää sopimuksen mukaan noin neljä kuukautta.

Lisätietoja

Oletko valmis jakamaan hyvää energiaa? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 28.5.2018. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa HSE-päällikkö Piia Häkkinen: piia.hakkinen@caruna.fi, puh. 040 7095213.