(Poistunut julkaisusta)

Työturvallisuusinsinööri pääkaupunkiseudulle
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme? 

Haemme nyt työturvallisuusinsinööriä pääkaupunkiseudulle. Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus päättyen aikaisintaan 31.8.2021.

Sinun roolisi
Työturvallisuusinsinöörinä toimit osana työturvallisuustiimiä, joka tekee yhteistyötä linjaorganisaation kanssa työturvallisuutta tukevien tavoitteiden saavuttamiseksi. Työturvallisuusinsinöörinä vastuullesi kuuluu henkilöstön kouluttaminen ja opastaminen työturvallisuuteen liittyvissä asioissa sekä avustaminen H&S -raportoinneissa, -auditoinneissa ja -prosessin kehittämisessä. Suoritat erityyppisiä työturvallisuusmittauksia ja -tarkastuksia sekä osallistut tarvittaessa tapaturmatutkintaan.

Tehtävä on monipuolinen ja työturvallisuusinsinöörinä pääset kehittämään ja toteuttamaan sekä yritys- että työmaatason turvallisuuskäytäntöjä. Työturvallisuusinsinööri toimii Työturvallisuuspäällikön ”oikeana kätenä” ja toimii yhteistyössä sekä sisäisten, että ulkoisten tahojen kanssa, joista läheisimpänä työmaista vastaava henkilökunta. Tehtävä sijaitsee Bonava Suomen pääkonttorilla Helsingin ydinkeskustassa, mutta tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa alueyksiköihin ja työmaille.

Odotamme

Sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään amk-tasoinen tutkinto ja kokemusta rakennustyömaan arjesta. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutus- ja kouluttajataidot. Olet yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn ratkaisukeskeisesti ongelmatilanteissa. 

Olet kehittämishaluinen ja sinulla on ideoita, mutta myös pitkäjänteisyyttä ja ymmärrät, että kaikki ei muutu hetkessä. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. 

Join our journey

Hae tehtävää alla olevan hakupainikkeen kautta viimeistään 31.3.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antavat Tuotantopäällikkö Rami Hietala +358 500 424 286 ja Työturvallisuuspäällikkö Marko Kuukkanen +358 404 100 996.