Työturvallisuusinsinööri infrahankkeelle
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Etsimme nyt porukkaamme 

TYÖTURVALLISUUSINSINÖÖRIÄ INFRAHANKKEELLE

Vain yhdessä kehittymällä voi luoda uutta.”

Työturvallisuusinsinöörinä toimit hankkeen työturvallisuuspäällikkönä ja vastaat hankkeen turvallisesta toteuttamisesta yhdessä projektinjohdon kanssa. Johdat ja valvot työturvallisuusasioita työmaalla ja perehdytät ja opastat hankkeelle saapuvat uudet henkilöt työturvallisuusasioissa. Analysoit työmaan työturvallisuushavainnot ja tuet töiden yhteensovittamista työturvallisuuden näkökulmasta.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Etsimme joukkoomme infrarakentamisen rautaista osaajaa, jolla on paloa työskennellä työturvallisuusasioiden parissa. Tunnet työturvallisuuteen liittyvät käytännöt, ja infrarakentamisen toimintaympäristön. Olet jämäkkä ja osaat vaatia tiukastikin, mutta sinua on helppo lähestyä ja opastat työntekijöitämme ja aliurakoitsijoitamme turvallisuusasioissa maanläheisesti. Havaintojesi pohjalta kehität toimintatapojamme ja työturvallisuuttamme varmistaen tapaturmattoman työpaikan koko hankeyhteisölle.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?  

Olemme alamme pieni jättiläinen, mutta kulttuurillamme on lämmin sydän. Kannustamme työntekijöitämme tekemään parhaansa sekä kehittämään itseään ja meitä, niin yrityksenä kuin yhteisönä. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Me YIT:llä luotamme osaajiimme.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä projektipäällikkö Arto Mäkiseen, puh. 040 5655 345.

Hae tehtävään 15.12.2019 mennessä ja tule kanssamme rakentamaan ainutlaatuista infrahanketta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1319965
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Fiinu Martti (fiinu.martti (a) yit.fi)