(Poistunut julkaisusta)

Työturvallisuusinsinööri Helsinkiin
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Haemme nyt työturvallisuusinsinööriä osallistumaan työturvallisuuden prosessikehitykseen, asiakirjojen kehittämiseen sekä työmaatiimiemme tukemiseen.

Sinun roolisi

Tehtävässä pääset tuottamaan selkeitä ohjeita, malliasiakirjoja ja erilaisia opetusmateriaaleja Bonavan projektitiimeille sekä tukemaan niiden käyttöönottoa projekteissa. Työnkuvaasi kuuluu myös prosessikuvauksien tekeminen ja kehittäminen sekä jalkauttaminen käytäntöön. Lisäksi olet myös valmis opettelemaan ja omaksumaan uusia ohjelmistoja (Congrid, BIA). Myös työturvallisuusstandardi ISO 45 001:n mukaisen toimintajärjestelmän kehittäminen on viitoittamassa työnkuvaasi.

Tehtävä sijaitsee Bonavan moderneissa tiloissa Helsingin ydinkeskustassa, Sanomatalossa.

Odotamme

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai AMK). Lisäksi rakennusala ja sen työturvallisuuskäytännöt ovat sinulle entuudestaan tuttuja sekä tunnet rakennusalan eri prosessit ja terminologian. 

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää järjestelmällistä työskentelyotetta ja halua tukea työturvallisuusjohtamista. Odotamme sinulta ennakkoluulotonta asennetta uusia järjestelmiä kohtaan, jonka lisäksi omaksut uusia kokonaisuuksia sekä järjestelmiä nopeasti. Sinulla on vahva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen tuottaminen. toimit myös yhteistyössä Bonavan Groupin kanssa.

Join our journey

Hae tehtävää alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.6.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Työturvallisuuspäällikkö Tuija Lönnrot +358 50 3460 021.  

Bonava

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Haemme huipputiimeihimme innostuneita alan ammattilaisia. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja sekä mukavampaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle kotimatkalle yrityksessä, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuttasi. Osaava henkilöstö on koko toimintamme sydän. Yhdessä voimme saavuttaa visiomme.