(Poistunut julkaisusta)

Työturvallisuusasiantuntija
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme

TYÖTURVALLISUUSASIANTUNTIJA

Helenillä on tehty erinomaista työtä työturvallisuuden ja nolla tapaturmaa -tavoitteen edistämiseksi ja saatu erinomaisia tuloksia aikaan. Nyt haluamme nostaa työturvallisuuden seuraavalle tasolle. Tätä varten haemme nyt sinua!

Valmennat ja tuet esimiehiämme ja organisaatiotamme työturvallisuuden edistämisessä. Toimit monipuolisissa tehtävissä Helen Oy:n työturvallisuusasioiden asiantuntijana ja kehittäjänä sekä työturvallisuusasenteen sisäisenä vaikuttajana/myyjänä. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat avainlukujen raportointi, mittareiden kehittäminen sekä kirjallisten ohjeiden tuottaminen. Vastaat myös Helen-konsernin työturvallisuuden hallinnointiin liittyvän järjestelmän kehittämisestä ja ylläpidosta.

Sinulla on soveltuva koulutus sekä osaamista ja näyttöjä aktiivisesta työturvallisuustyöstä, mielellään teollisuusympäristöstä. Olet vaikuttava esiintyjä ja sinulla on hyvät viestintä- ja yhteistyö- sekä vuorovaikutustaidot. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on myös kykyä viedä kehityshankkeita itsenäisesti eteenpäin. Omaat erinomaisen suomen kielen taidon, englannin kielen osaamisen katsomme eduksesi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtäväkentän, osaavan työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista energia-alan huippu paikalla.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat Anton Laarilta (p. 050 535 4760).

Hae tehtävää viimeistään 21.1.2019 täyttämällä sähköinen hakemuksemme.