(Poistunut julkaisusta)

Työturvallisuusasiantuntija Parmalle Forssaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2018Työn kuvaus:
  Parma Oy on Suomen suurin betonielementtien valmistaja ja alan markkinajohtaja. Parma toimii kymmenellä paikkakunnalla ollen rakennusammattilaisten kumppani ja pientalorakentajien luotettava elementtitoimittaja. Parma tarjoaa asiakkailleen elinkaariedullisia, kustannustehokkaita ja konkreettisia tuotteita ja kokonaisratkaisuja, ja palvelee asiakasta suunnittelusta rakennuksen luovutukseen.
Parman liikevaihto on 170 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa yhtiössä työskentelee noin 750. Parma kuuluu kansainväliseen Consolis-konserniin, joka toimii 28 maassa ja työllistää lähes 11 000 henkilöä. Consoliksen liikevaihto on noin 1,4 mrd euroa. Euroopan lisäksi Consoliksella on toimintaa Pohjois-Afrikassa, Etelä-Amerikassa ja Kauko-Idässä.
 
Etsimme Parman Forssan tehtaalle työturvallisuusasiantuntijaa määräaikaiseen projektityöhön.
 
Tehtävässä osallistut yhdessä työnjohdon ja turvallisuuspäällikön kanssa tehtaan työturvallisuuden kehittämiseen ja riskien arviointiin.
Tehtävässä menestyäksesi sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aiempaa työkokemusta turvallisuuden kehittämistehtävistä tuotantoympäristössä. Henkilönä olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja vuorovaikutustaitoinen. Sinulla on ajanmukaiset tietotekniset taidot ja säntillinen ote raportointiin ja dokumentointiin.
 
Parma tarjoaa sinulle hyvän työympäristön, asianmukaiset työkalut ja ammattitaitoisen organisaation tuen. Työ edellyttää läsnäoloa Forssan tehtaalla ja se alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Projektin kestoksi on arvioitu noin 6 kk.
 
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV 14.10. mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Ella Faltersack, puh. 040 760 9089, ella.faltersack@adecco.fi .

Asiakkaan tehtävänimike:  Turvallisuusasiantuntija


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Ella Faltersack, 0407609089


Toimipaikka:  Turku